Meny

Nyheter

Regler ved frost på banen

Det nærmer seg slutten av sesongen og det er på tide og minne om reglene for frost.

Ved frost ville alle starttider som er berørt bli slettet. Det vil altså ikke bli forskyvinger av starttider.

De som mister sin starttid må booke ny starttid i GolfBox selv. I og med at det er 9 hull åpne i 2019 vil det være meget vanskelig å få ny starttid hvis den blir berørt av frost. Vi anbefaler derfor om at man booker litt utpå dagen hvis værmeldingen viser at det skal bli kaldt. 

Når det gjelder banen så er det kun greenkeeper som bestemmer når den kan åpne. De som står i shopen har ingen bestemmelsesmyndighet på dette området.

Med vennlig hilsen
Tore Waagø
Daglig leder

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.