Nyheter

MIKLAdamene til topps i NSG Lagserie Match 2019

NSGs Lagserie Match spilles gjennom hele sesongen, og ender opp i en landsfinale hvor vinnerne skal kåres. I de sesongbaserte rundene vant MIKLAdamene sin avdeling, og kvalifiserte seg for helgens landsfinale på Kongsvinger GK.

I finalen møtte de et sterkt Nøtterøy-lag. Etter første dag lå lagene likt på poeng, men Nøtterøy hadde vunnet flere hull og ledet dermed før siste dag. Men MIKLAdamene lar seg ikke knekke så lett, noen strategiske grep før søndagens runde og damene slo skikkelig knockout på Nøtterøy. Dermed gikk MIKLAdamene helt TIL TOPPS  i landsfinalen. Disse damene har nerver av stål, og er best når det gjelder.

Vi gratulerer Laila Sørlie, Marianne Bjarstad, Inger Lise Markhus, Anne Kristin Aamodt og Mette Iren Novak – strålende levert!🎉🏌️‍♀️😊

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email