Meny

Nyheter

Golftur til Dubai og Abu Dahbi

Dubai & Abu Dhabi – Race To Dubai finalen og fantastiske baner.

Vi har fått 16 billetter til Dubai og finalen på årets European Tour, DP World Championship. I tillegg til å se finaledagen med de beste spillerne i Europa, skal vi spille fire Europatourbaner, tre i Abu Dhabi og en i Dubai. Det blir en kompakt tur med utreise den 20 november på kvelden og hjemreise den 26 november.

NB! Frist for påmelding er 14.september.

Les mer om turen her

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.