Nyheter

Banestenging, infomøte, golfreiser og annen viktig informasjon

Banestenging

Vi har en del arbeid å gjøre etter stenging, og for å sikre at vi blir ferdig, nærmer vi oss datoen for årets stenging. Det er fortsatt væravhengig, men vi tror at siste spilledag blir søndag 13.oktober. Rangen vil holdes åpen ytterligere noe tid, og leksjoner kan tas frem til og med fredag 18.oktober. Etter dette vil proene ta noen uker fri før vintertreningen begynner.

Informasjonsmøte 16.oktober

Styret og ledelsen ønsker å holde medlemmene godt informert om hva som har skjedd på Miklagard i høst. Det innkalles derfor til informasjonsmøte på klubbhuset onsdag 16 oktober klokken 18.00.Påmelding kan gjøres til elisa@miklagardgolf.no

På møtet vil det bli informert om følgende:
Status baneutbygging
Hva kan vi forvente i 2020
Status hotelutbygging
Forandringer på Miklagard i 2020.

Vi håper at så mange som mulig har anledning til å komme.

Bli med til Ryder Cup 2020

I det siste har Miklagards egen Viktor Hovland imponert med spill på PGA Tour og Europatouren, nå senest på BMW Championship på Wentworth.Her spilte han de to første rundene med Ryder Cup-kaptein Padraig Harrington. Om det var en tanke bak at de spilte sammen kan vi ikke si med sikkerhet, og vi vet heller ikke om Viktor blir med på Ryder Cup-laget i 2020. Det som imidlertid er sikkert er at 24 av verdens beste spillere skal møtes til dyst fra 22-27.september 2020. Denne gangen går turneringen på Whistling Straits i Kohler Wisconsin. 

Vår reisepartner, Golftraveller, har 24 billetter til Ryder Cup 2020. I tillegg til turneringen vil vi spille noen av de beste banene i området inkludert Sand Valley – kåret til en av verdens beste baner og resorter. De 24 billettene vil tilbys til hele Norge, så vi antar at de blir fort utsolgt. Pakken er ikke helt klar ennå, men meld din interesse for turen til tore@miklagardgolf.no , så skal vi sørge for at du får tilbudet så fort det er klart.Bli med til U.S.Open 2020

Golftraveller har også sikret seg 24 billetter til U.S. Open fra 19-26 juni. Denne gangen går turneringen på Winged Foot, en av verdens mest prestisjefylte klubber – beliggende i New York. Med et hotell midt på Manhatten, spill på 3-4 private baner og golf i verdensklasse, kan dette være en tur for både de som er golfgale, og bare de som vil til New York for å oppleve byen og shoppingmuligheter. For denne turneringen kan man også melde sin interesse til tore@miklagardgolf.no, så skal vi sende tilbud så fort alt er klart.

Golfbiler ferdig for i år

Fra og med mandag 7.oktober vil vi stenge for golfbiler. Så sent på høsten skaper bilene skader, og det vil vises neste år ved baneåpning. Derfor tas de inn for sesongen etter spill den 6.oktober.

Vintertrening 2019/2020

Vi jobber nå med vintertrening i 2019/2020. I løpet av en ukes tid vil vi slippe ut programmet for vinteren, som vil starte fra den 11.november. Både Nico og Ståle vil være på Custom Golf i Oslo en dag i uken, og to dager i uken her på Miklagard.
Det vil være mulig å bestille 5 og 10 timers klippekort samt enkelttimer.
Mer info blir sendt ut så fort det er klart.

Restauranten stenger på hverdager

Fra og med mandag 30.september vil restauranten holde stengt på hverdager. Den vil fortsatt holde åpent fra 10-16 i helgene. Det vil være mulighet til å kjøpe min.vann, baguetter og sjokolade i shopen.

Nye supertilbud i shopen

  • Sko – 50% rabatt
  • Alt fra Lyle & Scott – 399,- pr. plagg
  • Bagger – 50% rabatt
  • Alt fra Lindeberg – 50% rabatt
  • Alle bukser fra Under Armour – 250,- pr. plagg
  • Paraplyer – 20% rabatt
  • 2-pack Pro V1/Pro V1x/AVX – 45,-
  • 70% rabatt på stativ
  • Køller fra 25% – 60%

Vær rask! Nå gjør du en supergod “deal”!

PGA / Høgskolens årlige golfskole – bli med!

A Golfskolen er et samarbeid mellom PGA og NGF. Turen går til Almerimar som ligger øst for Malaga på Costa Almeria. Dette er en treningsuke for alle nivåer der studentene ved høyskolen (Elverum) er proer/instruktører. Treningen blir tilpasset ditt nivå, og du vil garantert komme hjem med ny lærdom.
Les mer…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email