Meny

Nyheter

Viktor Hovland sikret PGA-Tour-spill i 2019/20

I den andre av tre finalerunder på Korn Ferry Tour endte Viktor på en fantastisk andreplass. Med 11.plass i første turnering er han nå sikret PGA Tour-spill i sesongen 2019/20. I siste turnering, Korn Ferry Tour Championship, spiller han for sammenlagtseieren og fulle rettigheter på touren. Turneringen går 30.august til 2.september på Victoria National GC,  Newburgh,  Indiana.

Med to norske spillere på PGA Tour har Golf-Norge fått en etterlengtet opptur. Vi gleder oss stort til kommende turneringer!

Stort grattis, Viktor!🎉😊👍

Resultatliste

Mer utfyllende informasjon finner du HER

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.