Meny

Nyheter

Raymond Selås avsluttet med dobbeltseier

Siste runde av årets Mandagsturnering ble en jevn affære preget av ustabilt vær og tøffe forhold. Vinneren ble Raymond Selås med 72 (-2). Frode Mathiassen følger med samme score på andreplass. Nicolai Holme spiller også en god runde på 73 slag (-1), og tar tredjeplassen. Gratulerer til alle!🎉

 

Vinnere av OoM og Eclectic

Vinneren av OoM 2019 blir Raymond Selås. Gratulerer så mye! 🎉👍

Etter siste runde kan vi kåre Eskil Jonassen som vinner av Eclectic med 55 slag! Gratulerer!🎉👍

Premieringen vil foregå under årets avslutningsturnering 28. september. 

Fullstendig OoM resultat:

Fullstendig Eclectic-resultat

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.