Meny

Nyheter

Ragnar Englund med sin fjerde seier i Mandags9´ern

Dagens treningstema var putting – gjennomført i både regn og sol – neste mandag blir det trening på vår nye range. Blir gøy!

Ragnar Englund er stabiliteten selv – mandag 12.august vant han sin fjerde seier for sesongen. Stort grattis, Ragnar!👍🎉. Samme kan sies om Jeff Dinning – han tok sesongens tredje andreplass. Jan Rasmussen gjentok tredjeplassen fra 3.juni – meget bra – gratulerer til begge! 👍

Lagkonkurransen ble vunnet av Jeff Dinning, Anne Lise Stølan og Knut Strøm – blir ekstra OoM-poeng det! Grattis!

Vinnere av lagkonkurransen – Knut og Anne Lise (Jeff måtte haste avgårde)

Før bonuspoeng for lagseire leder Jeff Dinning OoM foran Ragnar Englund og Jan Rasmussen.

Neste turnering går 19.august.

PS! Grunnet storturnering på Miklagard utgår trening og turnering mandag 29.august.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.