Meny

Nyheter

Pallplasser på Narvesen Tour – Hovland bra posisjonert

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region. Økt andel barn og unge i klubbene og økt andel juniorer som konkurrerer i turneringsspill på alle nivåer er ett av målene i golf-Norges virksomhetsplan for perioden 2016-2019. Les mer om Narvesen Tour – et meget bra konsept!

Miklagards juniorspillere deltar aktivt på touren, og bygger derav meget nyttig turneringserfaring.

Denne helgen ble Narvesen Tour arrangert på Halden GK (lørdag) og på Askim GK (søndag). Juniorene fikk med seg to flotte pallplasser – Nikolai Holme tok en tredjeplass i G15 brutto på Halden GK – samme plassering ble det på Sondre Sørensen Kravik i klassen G19 brutto på Askim GK. Vi gratulerer begge med pallplass – meget bra!🎉👍

Resultater Halden GK
Resultater Askim GK

Sondre (venstre) og Nikolai fra en tidligere turnering

Viktor Hovland er bra posisjonert

I den første Korn Ferry sluttspillsturnering endte Viktor på en delt 11.plass. Det gjenstår to turneringer – neste går 22-25.aug og siste 30.aug-2.sept. Premissene for å sikre PGA Tour-spill finner du i denne artikkelen på norskgolf.no

Han er bra posisjonert for å hente de 200 poengene som gir PGA-status i 2020. (11.plassen ga 130 poeng).
Les mer...

Resultatliste første turnering

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.