Nyheter

Neste og siste VTG-nybegynnerkurs avvikles 10 og 11.august

Grunnet ombygging på Miklagard samarbeider vi i år med Ullensaker GK om gjennomføring av VTG-nybegynnerkurs.

Kurs #3 (siste i år) avvikles lørdag 10 og søndag 11. august – begge dager fra kl. 10.00 til 16.00 og gjennomføres i sin helhet på Ullensaker GKs anlegg.

Veien Til Golf–kurs er på minimum 12 klokketimer – det er ingen obligatoriske prøver, hverken teoretiske eller praktiske. Etter avsluttet kurs tildeles spilleren klubbhandicap -54. Alle deltakere skal få tilbud om oppfølging etter avsluttet VTG-kurs.

Kurset er gratis for familie til våre aksjonærer, og for våre partnerbedrifter.

Veil. kurspris er kr 1200,- som inkluderer lån av køller og alt du trenger av kursmateriell. Gir du kurset som gave utsteder vi flotte gavekort. Melder du deg inn i Miklagard med enten TOTALPLUSS eller BASISmedlemskap er kurset gratis. Er du litt usikker på din golfambisjon, og ønsker å prøve deg litt frem – da kan medlemskapet START være et fornuftig valg. Vi tilbyr deltakerne i nevnte kurs en STARTpakke på kr 1700,- for både kurs og STARTmedlemskap ut året.

Send din påmelding til egil@miklagardgolf.no – som også svarer på evt. spørsmål.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email