Nyheter

Har du ikke betalt årskontingenten – les videre for å unngå sperring av spill, turneringer og tilgang range.

Dessverre opplever vi en treghet i innbetaling av kontingent fra våre medlemmer. Vi er avhengig av å få inn dette for å gi et tilbud til medlemmer og partnere, og det er spesielt viktig i 2019 da vi har et utfordrende år inntektsmessig.

De som ikke har betalt kontingenten senest onsdag 21.august vil dessverre bli sperret fra spill på banen, bruk av rangen og alle turneringer. Så fort innbetaling er gjort vil tilgangen bli åpnet igjen. Vi håper at de som ikke har betalt kan gjøre dette så fort som mulig.

De som har valgt å dele opp kontingenten vil ha tid ut august med betaling. Avtalen var at hele kontingenten skulle betales inn før starten av september. Etter 1. september vil disse medlemskapene også bli sperret.

Ta gjerne kontakt med Tore Waagø hvis du har spørsmål.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email