Nyheter

FCG-turneringen – Gml. Fredrikstad dominerer – ny seier på Tyrifjord GK

Lørdag 17. aug gikk tredje First Class Golf-turnering av stabelen på på en regnfull dag på Tyrifjord GK. Tom Pagel og Ketil Espen Rekve Litlebø fra Gml. Fredrikstad GK gikk seirende ut med netto 63 (-9). Gml. Fredrikstad har nå tre lag med til finalespill på Royal Portrush i september. Vi gratulerer med seieren!🎉

Espen Litlebø og Tom Pagel

Andreplassen gikk også til Gml. Fredrikstad – Thomas André Haug og Thomas Ohnstad fikk med seg flotte wedger og to trekningsbilletter. Tredjeplassen gikk til Morten Ingmund Dalen og Marius Ulseth fra Tyrifjord som vant 1 ds. baller og én trekningsbillett. Gratulerer med pallplass!

Miklagards Håkon Henriksen og Erik André Berglie måtte dessverre nøye seg med “den sure” fjerdeplassen.

Royal Portrush

Nye muligheter på Kongsvinger 7.september + Order of Merit og trekning

Fjerde og siste turnering avvikles på Kongsvinger GK lørdag 7.september. Vinnerlaget her går til FCG-finalen på The Open-banen Royal Portrush. Merk at vi trekker et finalelag rett etter Kongsvinger-turneringen.

Vinnerlaget på Order of Merit skal også til FCG-finalen – her er OoM-status etter Tyrifjord-turneringen:

Les mer om FCG-turneringen HER

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email