Meny

Nyheter

Banerapport nye hull og range

“Dom nya hullen som är sådda gror in väldigt fint. Vi har redan börjat att klippa de greener som blev sådda först. Vi räknar med att de flesta greener kommer klippas inom 2 uker. Projektet går nu in i sin sista fas då dom håller på att färdigställa hull 18.

Det kommer att köras in ca 5000 kbm material till den sista biten av rangen till uka.Det betyder att rangen kommer att vara klar i längd men att vi måste fortsätta att fylla material längs den väg som går upp mot gamla green 9. Men om vädret är med oss kommer vi att öppna rangen vid lunch den 16 augusti.”

Vi presiserer at i 2019 vil rangen kun åpen for medlemmer, partnere og deres gjester.

Idag kommer vi ultra groma greenerna och klippa dem. Vi kommer även klippa fairways tees och approtches. Det kommer även bli course setup. Välkomna.

Posted by Miklagard Golf on Wednesday, August 7, 2019

Hull 9 og 18 kommer sig.

Posted by Miklagard Golf on Wednesday, August 7, 2019

Då börjar det närma sig. Vi planerar att öppna rangen delvis den 16 Augusti. Men vi kommer att ha litt restriktioner.

Posted by Miklagard Golf on Wednesday, August 7, 2019
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.