Nyheter

To bronseplasser i lag-NM

Helgen 19-21.juli ble lag-NM gjennomført for damer og herrer alle divisjoner.

Vårt damelag rykket opp til 1.divisjon i 2018, og gledet seg til nye utfordringer i årets mesterskap. Dessverre ble Maria Javery skadet i forkant av NM, og Hanne Sofie Borgen og Malena Sævareid Austerslått måtte “trå til” med fullt spilleprogram. Maria stilte selvfølgelig opp som støtte og motivator. Hanne Sofie og Malena løste dette på eksemplarisk vis, og sikret Miklagard en meget solid bronseplass. Stort grattis til damene!🎉🏌️‍♀️ Sølvplassen gikk til Atlungstad GK – kun ett slag bedre enn Miklagard. Vinner ble Asker GK. Vi gratulerer Askerlaget med seieren og opprykk til toppdivisjonen.

Resultatliste

Miklagard er regjerende norgesmester i herreklassen. Årets lag, som besto av Carl Didrik Meen Fosaas, Markus Braadlie, Stian Lund, Boris Alexander Christov og Christian Aronsen, skulle “bryne” seg på et meget sterkt startfelt med bl.a. europatourspillerne Espen Kofstad og Kristoffer Reitan fra Oslo GK. Favorittene fra hovedstaden kunne imidlertid ikke stå i mot hjemmelaget – Stavanger GK tok hjem seieren med åtte slag til Oslo GK og 13 slag til Miklagard GK. Våre spillere leverte mye god golf, og tok hjem en meget fortjent bronseplass. Stort grattis til herrene!🎉🏌️‍♂️ Vi gratulerer Stavanger GK som norgesmester i lag-NM.

Resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email