Nyheter

KM åpen for påmelding – siste sesong for Christian

Klubbmesterskapet 2019 er åpen for påmelding i GolfBox. Turneringen går i perioden 23-25.august, og alle klasser spiller to runder foruten herrer som spiller tre runder. Vi planlegger også en offisiell åpning av den nye rangen i forbindelse med klubbmesterskapet (væravhengig), og vi håper at så mange som mulig kan delta på det. Vi kommer tilbake med endelig program for dette over sommeren.

NB! Vi planlegger å åpne rangen tidligere, men å ha en offisiell åpning i forbindelse med klubbmesterskapet

Christian Løvstad forlater Miklagard

Etter nesten 17 år på Miklagard har Christian Løvstad bestemt seg for å søke nye utfordringer. Han har sagt opp sin stilling, og vil slutte i Miklagard 30 september. Vi takker Christian for veldig gode bidrag til Miklagard over lang tid, og ønsker han lykke til videre i sin nye jobb. Christian vil selvfølgelig fortsatt være medlem, spille så mye golf som mulig og være aktiv i diskusjoner om Miklagard fremover.

Miklagard vil starte prosessen med å finne en erstatter for Christian i løpet av høsten 2019.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email