Meny

Nyheter

KM åpen for påmelding – siste sesong for Christian

Klubbmesterskapet 2019 er åpen for påmelding i GolfBox. Turneringen går i perioden 23-25.august, og alle klasser spiller to runder foruten herrer som spiller tre runder. Vi planlegger også en offisiell åpning av den nye rangen i forbindelse med klubbmesterskapet (væravhengig), og vi håper at så mange som mulig kan delta på det. Vi kommer tilbake med endelig program for dette over sommeren.

NB! Vi planlegger å åpne rangen tidligere, men å ha en offisiell åpning i forbindelse med klubbmesterskapet

Christian Løvstad forlater Miklagard

Etter nesten 17 år på Miklagard har Christian Løvstad bestemt seg for å søke nye utfordringer. Han har sagt opp sin stilling, og vil slutte i Miklagard 30 september. Vi takker Christian for veldig gode bidrag til Miklagard over lang tid, og ønsker han lykke til videre i sin nye jobb. Christian vil selvfølgelig fortsatt være medlem, spille så mye golf som mulig og være aktiv i diskusjoner om Miklagard fremover.

Miklagard vil starte prosessen med å finne en erstatter for Christian i løpet av høsten 2019.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.