Nyheter

Tre MIKLAdamer, tre pallplasser – Oppløftende av Sverre Rydning, og seier til Eles Paltto

Connecting Ladies ble avviklet på Groruddalen GK lørdag 29.juni med tre MIKLAdamer i startfeltet. I forrige turnering (Oppegård GK) hentet de hjem to pallplasser – denne gang ble det full uttelling med tre pallplasser. Herlig!!!!

Anne Lise Stølan er en ivrig golfer, og fikk endelig vist sine gode ferdigheter med en suveren seier i kl.B. Stort grattis til Anne Lise!🎉👍. Bente Valøy Lindstad viser imponerende stabilitet i sitt turneringsspill – i Oppegård-turneringen ble det en tredjeplass – denne lørdagen ble den en meget god andreplass i kl. B. Gratulerer, Bente! 👍

Ylva Johnsen gjør det hele komplett med en flott tredjeplass i kl. A. Meget bra, Ylva – gratulerer!👍

Vi låner dette bildet fra forrige turnering – fra venstre Inger Lise Markhus, Anne Lise Stølan, Ylva Johnsen, Bente Valøy Lindstad, Lisbeth Frankmo, Solfrid Karita Lindahn og Tove Halvorsen.

Resultatliste

Narvesen Tour

Lørdag gikk Narvesen Tour av stabelen på Atlungstad GK. Fem Miklagardspillere i startfeltet hvorav fire skal delta i lag-NM på Oslo GK førstkommende tirsdag til torsdag. Således var det en fin oppkjøring før NM. Sverre Rydning er i rute med en oppløftende tredjeplass i klassen G19 brutto, og andreplass i nettoklassen. Gratulerer med flott pallplass, Sverre👍🎉.

Nikolai Holme og Sondre Sørensen Kravik var innenfor topp 7 i hhv. G15 og G19 brutto – Marius Opland topp 16 i G19. Tolv år gamle Louie Mortimer Martinsen deltok i klassen G15 med en 15.plass. Stå på, Louie!👍

Resultatliste

Sverre Rydning

Narvesen Tour ble også arrangert søndag på Nordhaug GK (region Østlandet vest). Miklagards Eles Paltto tok hjem seieren i kl. G 16-19 år. Stort grattis til Eles!🎉👍 ( vi har dessverre ikke bilde av Eles).

Resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email