Meny

Nyheter

Stian Lund “still going strong” – vant Asker Open

Østlandstouren besøkte Asker GK 22-23.juni med turneringen Asker Open. Totalt 69 i startfeltet. Miklagards Stian Lund spilte solid golf og vant turneringen med rundene 68-71 (-1). Flott levert og stort grattis til Stian.👍🎉

Østlandstour er en region tour etablert for å skape gode turneringer over store deler av landet. Ved at det etableres regionale tourer på dette nivået vil flere spillere kunne delta i flere turneringer lokalt, samt at dette gir flere muligheter for kvalifisering til Norgescup. Det er obligatorisk med både dame- og herreklasse i hver turnering.

Neste turnering går av stabelen på Hakadal GK 6-7.juli.

Resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.