Nyheter

Stian Lund “still going strong” – vant Asker Open

Østlandstouren besøkte Asker GK 22-23.juni med turneringen Asker Open. Totalt 69 i startfeltet. Miklagards Stian Lund spilte solid golf og vant turneringen med rundene 68-71 (-1). Flott levert og stort grattis til Stian.👍🎉

Østlandstour er en region tour etablert for å skape gode turneringer over store deler av landet. Ved at det etableres regionale tourer på dette nivået vil flere spillere kunne delta i flere turneringer lokalt, samt at dette gir flere muligheter for kvalifisering til Norgescup. Det er obligatorisk med både dame- og herreklasse i hver turnering.

Neste turnering går av stabelen på Hakadal GK 6-7.juli.

Resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email