Nyheter

Ny god turneringshelg for Miklagardspillere

Flere gode prestasjoner også denne turneringshelgen. Damene på bildet gjentok bedriften fra forrige helg med to pallplasser. Malena Sævareid Austerslått vant kl.D20 i Garmin NM Mid-amatør med Hanne Sofie Borgen på andreplass. Stor grattis til begge!🎉🎉

I klassene H20 og H30 ble det hederlige plasseringer med hhv. Sander Hendens femteplass og Stefan Bergs åttendeplass.

Resultatlister

Srixon Tour

Vi imponeres stadig av 15 år gamle Nikolai Holme. I helgens Srixon Tour på Moss & Rygge GK spiller han seg til en strålende andreplass i klassen G15 – serien er 80-75-73. Stort grattis, Nikolai! 🎉👍Vi får håpe han fremover er topp motivert for å kombinere skole og golf på en god måte – blir spennende å følge hans utvikling.

Resultatlister

NSG Sissener Classic Tour kl 1-5

Seniorturneringen ble avviklet på Kongsvinger GK med syv Miklagardspillere i startfeltet. Rune Kristiansen gjentok bedriften fra forrige helg (Holtsmark), og kapret igjen tredjeplassen. Gratulerer, Rune!🎉👍

Resultatlister

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email