Meny

Nyheter

Leif Ahlkvist til topps i Mandags9´ern 3.juni

Nok en mandag med litt “uggent” vær. I dag møtte ti spillere til trening og turnering. Forrige uke ble det 18 poeng og andreplass på Leif Ahlkvist (vinneren hadde 19p), i dag ble det 19 poeng og seier til Leif. Flott levert! Gratulerer!🎉 Jan Rasmussen spilte en god runde, og kapret andreplassen med 18 poeng. Ragnar Englund er fremdeles “der oppe”, denne gang ble det tredjeplassen. Gratulerer med bra spill og pallplasser!👍

Lagkonkurransen

Dagens lagseier og ekstra OoM-poeng gikk til Jan Rasmussen, Anne Lise Stølan og Trond Eiken. Grattis!

Etter neste turnering legger vi ut Order of Merit inkludert poengene fra lagkonkurransene.

Neste turnering er 17.juni

Neste mandag er det 2.pinsedag – da blir det verken trening eller turnering. Vi møtes igjen mandag 17.juni til nest siste turnering før sommerferien.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.