Nyheter

Golfturer høsten 2019/vår 2020

Kjære medlemmer

Sesongen er godt i gang og selv om det ikke er helt som vanlig er vi snart ferdig med bygging og vi kan se frem imot en ny range i høst og en helt ny bane i 2020.

Mens vi venter ønsker vi nå å informere om de golfturene vi sammen med vår samarbeidspartner Golftraveller har satt opp høsten 2019 og våren 2020 slik at dere kan planlegge i god tid. Vi kan love noen fantastiske turer for de som ønsker å dra på tur med oss.

Mat, golf og vin i San Sebastian

NB! Ny dato.

Fra 14-18 oktober reiser vi til San Sebastian i Spania. Her skal vi spille golf på 3 fantastiske baner, spise fantastisk mat på en av verdens beste restauranter, besøke mange lokale barer og spisesteder samt besøke Marques De Riscal, en av de mest kjente vingårdene i Rioja distriktet.

Turen er for de som setter pris på god golf, god mat og god vin. Vi kan love en fantastisk opplevelse. Frist for påmelding er 1 august 2019 og vi har plass til 12 stk.

Se mer om turen her.

Dubai & Abu Dhabi – Race To Dubai finalen og fantastiske baner.

Vi har fått 16 billetter til Dubai og finalen på årets European Tour, DP World Championship. I tillegg til å se finaledagen med de beste spillerne i Europa, skal vi spille fire Europatourbaner, tre i Abu Dhabi og en i Dubai. Det blir en kompakt tur med utreise den 20 november på kvelden og hjemreise den 26 november. Reiseleder blir Christian Løvstad. Frist for påmelding er 10.september

Les mer om turen her

US Masters 2020 med mulighet for Pinehurst i tillegg

Vi følger opp turen til US Masters i 2019 med en ny tur i 2020. Om vi får oppleve samme stemning med Viktor Hovland og Tiger Woods er vanskelig å si, men vi kan håpe. Uansett er dette den største opplevelsen en golfentusiast kan få.

Deltagerne kan enten velge en kompakt tur på 5 dager eller en lengere tur på 9 dager. Velger man den lange turen så er det også inkludert 4 dager på Pinehurst, en av verdens beste golfresorter hvor vi også skal spille Pinehurst nr 2. Banen er en av verdens beste og mest kjente, og har avholdt US Open både for herrer og damer mange ganger. Avreise på turene er den 8 april 2020. Vi har plass til 12 stk på denne turen. Frist for påmelding er 1 desember. Les mer om Golfens ultimate opplevelse her

Vi kan også nevne at vi har igjen en plass til årets British Open på Royal Portrush fra 18-22 juli. Ta kontakt med tore@miklagardgolf.no for mer info.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email