Meny

Nyheter

Collegespiller til topps i Mandagsturneringen #4

Fjerde runde ble gjennomført i fine værforhold på Miklagard i går. Kanskje litt mye vind vil enkelte si…

Meget hyggelig at collegespilleren Hanne Sofie Borgen benytter ferien til å spille turnering på Miklagard.Hun gikk seirende ut med vinnerscore 72 (-2) Gratulerer så mye!🎉 Pallen besto forøvrig av Benny Hansson 75 (+1) og Ove-André Jakobsen 77 (+3)

Premiene kan hentes i admin. 🙂
Minner om neste runde mandag 10.6. Vi håper at enda flere har mulighet til å delta de neste rundene 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.