Nyheter

Informasjonsmøte 18.juni om NYE MIKLAGARD – videopresentasjon

Kjære medlemmer

Baneprosjektet går nå inn i en avsluttende fase og vi begynner å se konturene av de nye hullene og treningsfeltet. Det har vært et omfattende arbeid som har bitt utført, og som i alle prosjekt har det vært utfordringer. Imidlertid ser vi nå avslutningen på arbeidet, og vi gleder oss til hvordan det hele skal fremstå i 2020.

For å vise frem hvor fint det kommer til å bli, ønsker vi å invitere alle medlemmer til et informasjonsmøte den 18 juni med start 18.00. På møtet vil vi vise vår nye reklamefilm, våre banearkitekter Robert Trent Jones II og Christian Lundin vil være på plass for å informere om banen, og vi vil gjøre en banebefaring for de som ønsker (væravhengig). Vi vil også gi en statusoppdatering på hotellet.

Møtet er en ypperlig måte å lære den nye banen å kjenne og kanskje også få noen tips fra to av verdens beste banearkitekter.

Vi håper og tror på god deltagelse på møtet. På grunn av bespisning ønsker vi en påmelding fra de som ønsker å delta. Påmelding til møtet kan sendes til tore@miklagardgolf.no

Vi håper vi ses den 18 juni på Miklagard

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email