Nyheter

Informasjon om banestatus og ombygging

Banestatus

Mai måned startet med gode vekstforhold og varmt vær. Imidlertid snudde været raskt, og de siste to ukene har det vært kaldt og lite vekst. Dessverre fant vi ut at vanningsanlegget vårt hadde en del skader etter fjorårets bygging, og det ikke fungerte når vi åpnet banen. I tillegg slet vi med et utløp i dammen på hull 16 som kollapset slik at vi ikke greide å holde på vannet fra vinteren.

Dette satte kvaliteten på banen tilbake. Heldigvis har vi nå fått reparert anlegget, og dette bidrar til at vi kan vedlikeholde greener og resten av banen som vanlig. Tirsdag 28 mai ble greenene ultragroomet for første gang, og vi forventer gode greener om 7-10 dager.

Teer og fairwayer utvikler seg også bra, og vi forventer samme utvikling her. De skal være i god stand om relativt kort tid. De teene som er nysådd viser en god utvikling, men vil naturligvis ta noe lengere tid enn de andre.

Vi har fått gjennomført vedlikehold bunkere og hevet kvaliteten på dem vesentlig. Vi vil fortsette med dette på regelmessig basis fremover.

Vi beklager at vi så langt ikke har holdt den standarden som vi selv og medlemmene forventer. Det har naturlige årsaker, og alt er litt vanskeligere i og med at vi også har et byggeprosjekt å forholde oss til. Imidlertid skal vi nå ha løst de fleste utfordringer, og kan sette søkelys på «vanlig» vedlikehold fremover. Status baneombygging

Vi gjorde store fremskritt på baneombyggingsprosjektet i april måned, og hadde greid å ta inn noe av forsinkelsen. Dessverre ble vi satt tilbake forrige uke med all nedbør, og vi håper at vi er heldigere de nærmeste ukene.

På banen er hull 15 ferdig sandcappet og greenen er klar for vekstmasse. Etter dette er gjort vil siste finish på vanningsanlegget bli gjort, og deretter er hullet klart for såing. Vi regner med å så dette innen 7-10 dager. Hull 12 og 17 har også kommet langt, og de samme oppgavene vil bli gjort der før det blir sådd. Alle disse hullene er klare i løpet av noen uker.

Hull 1 er neste hull som blir klargjort. Litt mer jobb gjenstår her, og for øyeblikket legges det ned vanningsanlegg. Vi har også igjen noe arbeid på bunkere, teer og green før dette hullet er klart for sandcapping.

Hull 9 og 18 nærmer seg, men er enda ikke helt klart med grovplanering. Her skal det også legges en bekk over hull 18 og langs green på hull 9, og en steinmur langs greenene skal lages. Planen er å jobbe videre så fort som mulig og at alt skal være ferdigstilt til 30 juli 2019.

Hovedprioritet nå er imidlertid driving rangen. Vi jobber med de siste finjusteringer av greenene og allerede denne uken blir første last med kunstgress sendt fra Nederland. I løpet av neste uke skal alt kunstgress sendes og to lag fra Unisport AB står klare til å legge dette. Totalt kommer det 55 store ruller med kunstgress og det er en omfattende jobb å få til dette raskt of effektivt. Så fort kunstgresset er lagt vil det vanlige gresset bli sådd og systemet for ballmaskiner etc vil bli installert. Alt dette er planlagt til siste uke i juni. Hvis alt da går etter planen vil rangen være klar i slutten av juli eller helt i begynnelsen av august.

Overbygget går også fremover og dere vil snart se konturene av det. Vi jobber nå med garasjen for golfbiler og med svingstudioet. Det er fortsatt noen ukers arbeid igjen, men det er klart i god tid før rangen åpner.

Vi kan selvfølgelig fortsatt oppleve forsinkelser i prosjektet, men vi håper og tror at vi slipper det fremover og at Driving Rangen kan åpne som planlagt.
Klubbdriften fremover

Vi skal ikke legge skjul på at det er vesentlig færre medlemmer som spiller på banen enn hva vi trodde før sesongen. Dette bidrar til utfordringer for driften av klubben. Vi må ta hensyn til økonomi og inntil besøket tar seg opp vil vi prøve å kutte så mye kostnader som mulig.

Det vil ikke gjelde på banen som vil få høyeste prioritet, men heller på andre områder som shop, restaurant og administrasjon. Vi vil antakeligvis være mer fleksible på åpningstider enn tidligere for å unngå kostnader før Driving Rangen åpner. Vi vil holde dere oppdatert daglig via Facebook hvis vi avviker åpningstidene og eventuelle servicetilbud.

Spill på andre baner

Vi minner igjen om spillemulighetene på andre baner i år.

Vi har forhandlet frem en del spilleavtaler for våre medlemmer. Pr. i dag gjelder følgende avtaler:

Hakadal GK

  1. Gratis spill for TOTALmedlemmer på alle hverdager
  2. Kr 250 for PLUSSmedlemmer og kr 350 for BASISmedlemmer alle dager
  3. Kr 100 for TOTALmedlemmer på helg-og helligdager.

Merk at billetter kjøpes i golfshopen på Miklagard

Nes GK

  • Kr 100 for TOTALmedlemmer, Kr 250 for PLUSSmedlemmer og kr 350 for BASISmedlemmer alle dager

Merk at billetter kjøpes i golfshopen på Miklagard

Bærum Golfklubb

  • Kr 450,- pr runde alle dager, en rabatt på kr 150 pr runde. Gjelder for fullt betalende medlemmer. Greenfee kjøpes på Bærum Golfklubb

Sotenäs Golfklubb

  • 20% avslag på greenfee og overnatting gjennom hele sesongen.

I tillegg har aksjonærer tilbudet gjennom First Class Golf (FCG) med billig spill på fire baner – og “swinging fridays” (fritt spill på fredager).

Vi minner også om at TOTALmedlemmer kan hente én fribillett ekstra for Tyrifjord GK. Ta kontakt med administrasjonen for avhenting.
Betaling av kontingent via appen “eeZee Pay”.

Stort sett har alle betalinger som er gjort via “eeZee Pay” fungert slik det skal. Vi har imidlertid fått tilbakemeldinger fra noen som har problemer med å få systemet til å fungere. Hvis dere opplever problemer så ber vi dere ta kontakt med tore@miklagardgolf.no eller elisa@miklagardgolf.no så skal vi finne løsninger på problemene.

Til slutt vil vi ønske dere en fortsatt god 2019 sesong.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email