Nyheter

Viktig informasjon før baneåpning

Åpning av banen nærmer seg, og her kommer en del viktig informasjon i forbindelse med baneåpning og byggeprosjektet som vil pågå fremover. 

Banestatus og åpning 1.mai kl. 10.00

Som nevnt tidligere ser det bra ut på banen i år. Greenene har greid vinteren bra og bortsett fra noen små soppflekker her og der, så er det ingen skader. Teene har også kommet bra ut av vinteren, og de fleste er allerede spillbare. De teene vi sådde i fjor høst har ikke greid vinteren og de vil vi nå så på nytt og legge under duk. 

Fairwayene ser også bra ut. Etter første klipp så vil de fremstå som gode allerede fra første dag. Dere vil se spor etter tørkeskadene i fjor, men det vil fort leges med normalt vær. 

Stefan har sett på forholdene, og tatt beslutning om at banen åpner den 1 mai klokken 10.00. Dette året er banen kun åpen for medlemmer, partnere og deres gjester. Booking i golfbox vil åpne mandag 29 april klokken 10.00.Antall hull og booking i golfbox

Ved vanlig spill i år kjører i ni hull. Hullrekkefølgen blir hull 2,3,4,5,13,14,6,7 og 8. Deretter spiller man samme hull en gang til for å få 18 hull. Det vil være forskjellige teeklosser på første og andre runde (første runde metall klosser og andre runde tre klosser) Hull 11,12 og 16 vil bli treningshull som medlemmer bare kan gå og spille hvis man har lyst. Disse kommer til å åpnes så fort vi har fått laget en vei rundt hull 16. 

Unntaket blir mandagsturneringene og andre klubbturneringer som spilles over 12 hull. Da blir rekkefølgen 2,3,4,5,13,14,6,7,8,11,12,16. Vi lager scorekort for begge alternativ. 

Ved booking i golfbox booker man i år to starttider hvis man vil spille 18 hull. Man booker første starttid og deretter booker man andre starttid 2 timer og 20 minutter etter den første. Man må alltid huske å booke to starttider for å spille 18 hull. 
Ved spill på 2 x 9 hull vil den vanlige slopetabellen vår gjelde. Ved spill på 12 hull i turneringer jobber vi med å finne en riktig slopetabell sammen med NGF. 
På grunn av byggearbeidene vil vi hverken ha toalett eller vann på banen i byggeperioden. Husk derfor å fylle vann før du eventuelt går ut.Parkeringsmuligheter og kjøring til starthull

Vi er som dere vet midt i et byggeprosjekt i 2019. Dette medfører enormt med sand og material som skal inn på banen. Gjennom vinteren har vår parkering blitt brukt til lagring, og det er ikke helt ryddet klart enda. 

I starten av sesongen vil dere derfor ha begrensede parkeringsmuligheter. Vi vil frigjøre deler av parkeringen slik at den kan brukes, og i tillegg vil vi bruke parkeringen på toppen av bakken utenfor klubbhuset. Her vil det stå skilt. Vi vil anbefale å bruke denne for de som kommer tidlig på dagen. 

Siden starthullet er hull 2 i år så vil det være en gåtur fra klubbhuset og ned dit. Vi lager en vei som vi markerer som man kan gå for å unngå byggeområdene. Den vil gå langs gamle green 9, deretter gjennom skogen mellom hull 1 og 9 og til utslag på hull 2. Vi ber dere bruke denne av sikkerhetshensyn. Veien vil også kunne brukes av golfbiler. 

Golfbilene vil for øvrig være klare til utleie fra og med den 6 mai. Drivingrange – løsninger i starten av sesongen

Som tidligere nevnt er vi litt forsinket på byggingen av den nye rangen. Vi jobber for fullt for å ta inn noe av forsinkelsene og holder dere oppdatert om utviklingen. 
Inntil den nye rangen er ferdig har vi laget noen løsninger som kan brukes enn så lenge. 

På Ullensaker Golf har alle våre fullt betalende medlemmer gratis rangeballer. For å få det så må man laste ned Eezee Pay appen og bruke den ved uttak av baller. 
Her på Miklagard lager vi en midlertidig range på de to hullene bak den gamle rangen. Her vil det være matter og muligheter til å slå ca 130 meter. Det vil si at de fleste ikke kan slå lavere køller enn 8-7 jern. Uansett er det et godt alternativ for oppvarming før runden. Alle medlemmer får gratis baller her frem til den nye rangen åpner. Ballene hentes i golfshopen. 

I tillegg vil det komme inn tre stk nett slik at våre proer kan ha timer og instruksjon utendørs. Vi kommer tilbake med info så fort de er klare. Shop og restaurant

Shopen og restauranten vil åpne den 1 mai 2019. Shopen vil ha åpningstider fra 08.00 til 18.00 på hverdager og fra 07.00 til 16.00 i helger. I år er det stort sett kjente ansikter i shopen, men det er også noen nye. Alle sammen finner du HER.Shopen er for øvrig fylt opp med mange nye varer og det er som alltid mange spennende nyheter. 

Restauranten vil i år ha åpent på hverdager fra 11.00 til 19.00 og i helger fra 08.00 til 18.00. Hallmar og Flori vil fortsette fra i fjor og i tillegg får vi en ny kokk og noen ekstra servitører. Vi minner om at det i år er lengre fra restauranten til utslag på hull 2 og det vil også være for langt å gå inn etter 9 hull så vi anbefaler at man tar med seg drikke og mat før runden.
Både shop og restaurant ønsker dere velkomne til en ny sesong. Spesialpriser på biler i 2019

Fjorårets sesong viste at bilene blir mer og mer populære på Miklagard. I fjor gikk de veldig mye og mange setter pris på den fleksibiliteten bilene innebærer. 
I 2019 vil det være spesialpriser på biler. TOTALmedlemmer har gratis bil i 2019, PLUSSmedlemmer betaler 150,- pr runde, mens BASISmedlemmer betaler kr 250,- pr runde. Husk å booke golfbil ved spill, man kan ikke påregne at man får bil uten å booke på forhånd. 

I år vil vi også ha en bilansvarlig på Miklagard slik at vi skal unngå at bilene er møkkete og rotete når de blir leid ut. Dette skyldes vannmangel i fjor, og vi antar at vi ikke opplever like værforhold denne sommeren. Miklagard Golf – Bil og rangeansvarlig

For å sikre oss en bedre løsning og en høyere service på utleie av biler og på driving rangen har vi i år engasjert to stk som vil ta seg av denne jobben. I tillegg vil begge bli å finne i shopen og de vil hjelpe til med andre viktige oppgaver som starter, player assistence og vaktmestertjenester. 

De to som er engasjert er Christian Aronsen og Paal Kjelsrud. De vil starte arbeidet 1 mai og dere vil se dem her på daglig basis i 2019. Vi ønsker de velkomne til Miklagard. 
Protjenester / custom fitting

Våre proer, NicolaiStåle og Christian, vil starte opp instruksjon fra torsdag 2.mai. Booking kan gjøres fra tirsdag 30.april kl. 10.00 i proplanner (Golfbox). Inntil ny range er på plass vil tjenestene utgjøre banespill, putting, wedgespill, chip/pitch og jern/driver med en nettingløsning som snart er på plass. Kontakt gjerne proene hvis du har noen spørsmål.
Tom flytter snart sin virksomhet til (gamle)møterommet ved siden av shopen, inntil videre vil han utføre custom fitting i prohuset på gamle rangeområdet. Booking gjennom tom@miklagardgolf.no eller M 975 31 268. FCG-nyhet: ”swinging fridays” – fritt spill på fredager

Årets FCG består av fem klubber/baner: Miklagard, Losby, Gamle Fredrikstad, Tyrifjord og Kongsvinger.Du spiller på nevnte baner til kr.300,- pr. runde. Prisen gjelder på hverdager og etter kl. 13.00 i helger/helligdager. I tillegg innføres «Swinging Fridays» som betyr at du på fredager kan spille gratis på de andre FCG banene. Tilbudet gjelder kun for aksjonærer. Dette tilbudet er veldig attraktivt for oss i 2019, og vi anbefaler alle å benytte seg av det i år. Gjelder for perioden 1.mai til 30.sept – ikke for helligdager.

FCG-turneringen fortsetter og terminlisten legges ut når den er avklart med turneringsklubbene. Første turneringsdag er på Gml. Fredrikstad lørdag 18. mai, og det kommer egen informasjon om dette veldig snart. Spill på andre baner i 2019

Vi har forhandlet frem følgende avtaler pr. dato:

Hakadal GK
Gratis spill for TOTALmedlemmer på alle hverdager
Kr 250 for PLUSSmedlemmer og kr 350 for BASISmedlemmer alle dager
Kr 100 for TOTALmedlemmer på helg-og helligdager.
Merk at billetter kjøpes i golfshopen på Miklagard

Nes GK
Kr 100 for TOTALmedlemmer, Kr 250 for PLUSSmedlemmer og kr 350 for BASISmedlemmer alle dager
Merk at billetter kjøpes i golfshopen på Miklagard

Bærum GK
Kr 450,- pr runde alle dager, en rabatt på kr 150 pr runde. Gjelder for fullt betalende medlemmer. Greenfee kjøpes på Bærum Golfklubb

Sotenäs Golfklubb 
20% avslag på greenfee og overnatting gjennom hele sesongen. 

Til slutt vil vi ønske dere en god 2019 sesong. 
Vi ses snart på Miklagard!

Med vennlig hilsen
Miklagard Golf

Tore Waagø
Daglig leder

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email