Meny

Nyheter

Banestatus 09.04.19

Da var det tid for en liten oppdatering.

Greenene ble lagt under duk torsdag forrige uke. Vi har en del soppskader på greenene og vil se hvor mye skader vi har før vi gjør vedlikehold for dette.
Vi har i dag kikket på en del områder og det ser bedre ut enn vi håpet på, men en del skader er det. Det betyr at vi kommer til å gjøre en del vedlikehold allerede nå. Vi kommer også til å måtte klippe greenene. Fairways og teesteder ser ut til å ha klart seg bra gjennom vinteren, menher får vi vente på at varmen gjør jobben før vi vet helt sikkert hvordan det står til. 
Når åpner vi er et spørsmål som kommer rett som det er. Og svaret er at det vet vi ikke. Det eneste vi vet er at været styrer dette.

Med vennlig hilsen Banepersonalet.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.