Nyheter

FCG 2019 med ny unik fordel – “Swinging Fridays”

First Class Golf er et samarbeid mellom ledende norske golfklubber med formål å tilføre attraktive merverdier til våre medlemmer. Aksjonærer / fullt betalende klubbmedlemmer blir automatisk medlem av First Class Golf.  Følgende fem klubber inngår i FCG:

 • Kongsvinger
 • Losby
 • Gml. Fredrikstad
 • Tyrifjord
 • Miklagard

I 2019 har du følgende fordeler som FCG-medlem:

 • ”Swinging Fridays” – hver fredag fra 1.mai til 30.sept kan du spille gratis på en FCG-bane. Du kan spille én runde pr. FCG-bane. Det gir følgelig muligheten til å spille to ulike baner på en fredag. “Swinging fridays” gjelder ikke på helligdager. (eks. 17.mai). En unik fordel og merverdi!
 • Du kan spille på en FCG-bane for kun kr 300,- i greenfee. Prisen gjelder for alle  tider på hverdager og (merk) etter kl. 13.00 på helg og helligdager.
 • Du kan delta i FCGturneringen  –  spilleform er 2-manns scramble – totalt fire turneringen som avvikles på hhv. Gml. Fredrikstad, Losby, Tyrifjord og Kongsvinger.  Mange lag – mange golfere – herlig stemning – flotte premier. Hvem blir årets FCG-mestere?
 • Våre juniorspillere kan spille fritt på alle FCG-baner. Gjelder for spillere til og med fylte 19 år. Spilleretten gjelder for alle  tider på hverdager og (merk) etter kl. 13.00 på helg og helligdager.
 • Neste FCG Golfreise går til Sør-Afrika i jan/feb 2020. Mer informasjon kommer.
 • FCG Golfskole arrangeres i mars/april 2020. Destinasjon og opplegg legges ut i løpet av april / mai.

Har du spørsmål vedrørende FCG – kontakt gjerne Tore Waagø.

Vi ønsker deg en opplevelsesrik golfsesong med First Class Golf!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.