Nyheter

FCG 2019 med ny unik fordel – “Swinging Fridays”

First Class Golf er et samarbeid mellom ledende norske golfklubber med formål å tilføre attraktive merverdier til våre medlemmer. Aksjonærer / fullt betalende klubbmedlemmer blir automatisk medlem av First Class Golf.  Følgende fem klubber inngår i FCG:

 • Kongsvinger
 • Losby
 • Gml. Fredrikstad
 • Tyrifjord
 • Miklagard

I 2019 har du følgende fordeler som FCG-medlem:

 • ”Swinging Fridays” – hver fredag fra 1.mai til 30.sept kan du spille gratis på en FCG-bane. Du kan spille én runde pr. FCG-bane. Det gir følgelig muligheten til å spille to ulike baner på en fredag. “Swinging fridays” gjelder ikke på helligdager. (eks. 17.mai). En unik fordel og merverdi!
 • Du kan spille på en FCG-bane for kun kr 300,- i greenfee. Prisen gjelder for alle  tider på hverdager og (merk) etter kl. 13.00 på helg og helligdager.
 • Du kan delta i FCGturneringen  –  spilleform er 2-manns scramble – totalt fire turneringen som avvikles på hhv. Gml. Fredrikstad, Losby, Tyrifjord og Kongsvinger.  Mange lag – mange golfere – herlig stemning – flotte premier. Hvem blir årets FCG-mestere?
 • Våre juniorspillere kan spille fritt på alle FCG-baner. Gjelder for spillere til og med fylte 19 år. Spilleretten gjelder for alle  tider på hverdager og (merk) etter kl. 13.00 på helg og helligdager.
 • Neste FCG Golfreise går til Sør-Afrika i jan/feb 2020. Mer informasjon kommer.
 • FCG Golfskole arrangeres i mars/april 2020. Destinasjon og opplegg legges ut i løpet av april / mai.

Har du spørsmål vedrørende FCG – kontakt gjerne Tore Waagø.

Vi ønsker deg en opplevelsesrik golfsesong med First Class Golf!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email