Nyheter

Penthouse på Las Brisas

Av: Elisa  |  Publisert: 11. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi formidler salget av en leilighet i Las Brisas i Marbella for et av våre medlemmer som gir provisjon til klubben dersom leiligheten selges via klubbens kanaler.

Beskrivelse av eiendommen

Nyoppusset penthouse med 3 soverom, store terrasser og fantastisk panoramautsikt over fjellene og Royal Las Brisas golfbane. Eiendommen ligger ved siden av Las Brisas Golf Club og ligger i hjertet av Nueva Andalucia. Denne penthouse er virkelig for noen som verdsetter kvalitet, spektakulær utsikt, golf og å være i nærheten til restauranter og stranden.

Leiligheten har naturlig lys hele dagen fra soloppgang til solnedgang. Med en stor terrasse rundt hele leiligheten kan du nyte det gode været i Marbella.

Denne penthouse leiligheten har en veldig privat beliggenhet uten innsyn, og med fantastisk utsikt fra hvert soverom og stuene. Denne leiligheten har blitt fullstendig ombygd til en meget høy standard med all oppmerksomhet på detaljer, noe som gjør oppholdet ditt så enkelt og elegant som mulig. Boligen er romslig og godt fordelt bestående av åpen stue og spisestue, opplyst av ettermiddagssolen. Begge har doble skyvedører som fører til terrassen.

Boligen har et nydelig stort toppmoderne kjøkken med hvitevarer av topp merke sammen med nydelig frokostbar.

Det er tre doble soverom, hovedsoverom med eget bad, andre soverom med eget bad og tredje med gjestebad. Alle soverommene har parkettgulv og doble skyvedører som fører ut til terrassen som gir spektakulær utsikt.

Hele leiligheten har gulvvarme, air condition, vakre porselen gulv, doble vinduer og ytterdører.

I denne penthousen vil du sette pris på den fredelige atmosfæren og det fantastiske været Marbella har å tilby, samt fordeler ved å være nær til fremragende restauranter, kafeer og alle fasiliteter.

Med privat underjordisk parkering og en 24 timers concierge, har denne eiendommen alt du trenger med privat tilgang direkte til restauranten Royal las Brisas Golf Club.
1 garasjeplass.

Pris: 1.535.000 Euro
Size Built: 247 m2
Sov: 3
Bad: 3
Garasje: 1
Byggeår: 1970
Boligtype: Topp leilighet
Basseng: 1
Community fees: 910,- pr. mnd.
Garbage tax: 184 Euro
Ibi Fees: 1.928 Euro

Ved interesse ta kontakt med daglig leder Mats - mats@miklagardgolf.no