Nyheter

Ønsker du å vinne en golftur til «The Masters» i 2025?

Av: Elisa  |  Publisert: 30. november 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Dette er en mulighet for alle medlemmer og NYE medlemmer på Miklagard GK

Etter initiativ og sponset av en gruppe lojale medlemmer sammen med Next Hole og Golftraveller kan vi tilby en mulighet  for alle medlemmer og NYE medlemmer på Miklagard Golfklubb.

Velg Premium eller Premium familiemedlemskap før 31.12.23 og bli med på trekningen av 2 fantastiske pakker til "The Masters" i 2025.

Det viktigste vi kan gjøre nå er å være lojale mot klubben, ved å forlenge våre medlemskap, samt bidra til å øke antall nye medlemmer. Vi ønsker sammen med

Golftraveller Scandinavia å tilby medlemmer og fremtidige medlemmer, en mulighet til å vinne en av disse fantastiske pakkene på Augusta National Golf Club.

Banen er kanskje verdens mest kjente golfbane, og det er mye mystikk knyttet til banen og turneringen. Som alltid er vår egen Viktor Hovland en av favorittene.

 Pakken inneholder:
- 4 netter på 5* hotell i Atlanta
- 2 runder golf på private baner i Atlanta
- Billett til US Masters på finaledagen (søndag)
- All transport under hele oppholdet.

Hva må du gjøre for å være med i trekningen?

Det eneste du må gjøre er å signere på at du er medlem i Miklagard i 2024 og 2025. Dette gjør du ved å sende en mail til elisa@miklagardgolf.no før 31.12 2023. Du må være medlem i begge årene for å være med i trekningen. Skulle du velge å melde deg ut i perioden, og du har vunnet en av de 2 turene så vil turen bli trukket på nytt. Begge turene vil bli trukket ut til de som velger å være Premium medlem eller Premium familie medlem i 2024 og 2025.

Vi håper at så mange som mulig ønsker å oppgradere eller tegne medlemskap. Benytt anledningen til å støtte «vår klubb» og samtidig ha muligheten til å vinne en fantastisk golftur.

Vi gir også en ekstra premie til den personen som deler konkurransen mest på Facebook!

Les mer om turen i vedlegget: