Miklagards historie

KLUBBEN

Miklagards historie – #OpplevMiklagard

Kvalitet og særpreg

Miklagard Golf åpnet i juni 2001 med intensjon om å være en av Europas beste golfanlegg. Miklagard er beliggende i Ullensaker kommune, et område med sterke historiske tradisjoner helt tilbake til vikingtiden. Navnet Ullensaker stammer fra det norrøne Ullinshof. Miklagard er det norrøne navnet på Istanbul, historisk kjent som et viktig handelssentrum. Alle hullene på banen har fått navn etter norrøne guder og konger. Skilter, bygninger og utseendet på banen er inspirert av den norrøne historien. Banearkitekt Robert Trent Jones Jr har designet Miklagard Golf.

Klubbhuset

Vi har et særpreget klubbhus med plass til administrasjon, golfshop, møterom, oppholdsrom og  restaurant. Nyt både mat og rangeaktivitet fra restaurantens terrasse. Det tilliggende Canonhuset er en del av klubbhusfasilitetene, noe som gir oss en total arrangementskapasitet på ca. 130 personer. Som TOTALmedlem på Miklagard har du fri lån av klubbhusfasiliteter inkludert i medlemskapet. Passer utmerket til konfirmasjoner, bryllup, dåpsfester, jubileumsfester, minnestunder o.l., samt møter/konferanser for bedrifter.

Differensierte medlemskap

Miklagard Golf tilbyr differensierte medlemskap for tilpassing til din livssituasjon og golfambisjon. Du kan velge blant det råeste som TOTALfamilie og TOTALsingel til det helt enkle som «nærmedlemskapet» START. I oversikten på medlemskapssiden ser du innhold og pris for de ulike medlemskap. Aksjonærmedlemskapene TOTAL og BASIS gir deg definitivt «high value for money». Er du student eller nyetablert – og i alderen 22-27 år – sjekk ut vårt UNGDOMSmedlemskap 

TOP NORDIC GOLF – gratis spill på topp nordiske baner

TOP NORDIC GOLF

Klikk videre for oversikt over deltakende klubber i TOP NORDIC GOLF

Innovativ klubb

Vi skal fremstå som en inkluderende, innovativ og handlekraftig golfklubb, hvor utvikling av attraktive merverdier for våre medlemmer og partnere er særdeles viktig. Vår drivkraft er og skal alltid være lidenskapen for golf – The Passion of Golf.

Høyt servicenivå

Uansett ferdighetsnivå skal Miklagard være golfoasen hvor du senker skuldrene, har det gøy, møter både kjente og nye medlemmer, småprater, konkurrerer, trener, lærer, spiser godt, lader batteriet –  ja rett og slett nyter opplevelsen. På Miklagard møter du ansatte som er høflige, hyggelige, imøtekommende, kunnskapsrike og løsningsorienterte – du føler deg velkommen. Vårt ansvar er å tilrettelegge for den gode opplevelsen. Vi tar det alvorlig – det handler om respekt for deg og tiden du bruker på Miklagard. For å utvikle og styrke servicenivået kurser vi våre ansatte i Miklagards serviceprogram –  Passion for People.

Golfanlegget

Miklagard består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått mange flotte utmerkelser for kvalitet og design. I 2020 sto seks nydesignede hull klare for spill. I august 2019 åpnet Miklagard sin nye drivingrange – beliggende bak klubbhuset. (en “putt” fra terrassen). Treningsområder for nærspill og putting står klart tett inntil rangen. Et meget kompakt anlegg. Banen er tilrettelagt for bruk av golfbiler. Vi har 20 moderne biler med bagcover. Miklagard er kjent for sine gode greener. Kvaliteten på greener, fairwayer og utslagssteder holder høy europeisk standard. 

På vår nye range finner du Miklagard Academy & Pro Services bestående av et PGA-utdannet trenerteam, custom fitting center med Norden’s beste køllemaker, og et komplett svingstudio med Trackman som også brukes til simulatorspill i vinterhalvåret.

Banerangering – innfri vårt medlemsløfte

Vår kvalitetsambisjon er også et medlemsløfte.  Vi er bevisst på at mange velger medlemskap i Miklagard Golfklubb basert på banekvalitet. Av den grunn er gode omtaler og utmerkelser meget inspirerende for alle som er involvert i Miklagard – det er bekreftelsen på at medlemsløfte innfris.

Fleksibilitet – ingen bindingstid – ingen risiko

Miklagard har ikke bindingstid på aksjonærmedlemskap fra og med sesongen 2018. Det betyr at du kan melde deg inn og ut av klubben samme året. Første mulige utmelding dette året er følgelig 31.12.21 – hvis du ønsker det. Alternativt kan du hvert år endre til et medlemskap bedre tilpasset din livssituasjon og/eller ambisjon. Kvalitet, differensiering og fleksibilitet er viktige pilarer i fremtidens Miklagard.

FCG - fire baner – juniorer får gratis spill

First Class Golf er en samarbeidsavtale mellom ledende klubber for å gi merverdi til våre medlemmer. Har du et BASIS eller TOTALmedlemskap i Miklagard GK er du automatisk medlem av First Class Golf.

Miklagard GK

Tyrifjord GK

Losby GK

Hakadal GK

Kongsvinger GK

Klubbene har blitt enige om at juniorer i FCG-klubbene spiller gratis på hverandres baner. Merk at det gjelder spill etter kl. 1500 i helger og helligdager

Hver fredag og i helger etter kl. 15.00 fra 1.mai til 30.sept kan du spille gratis på FCG-banene. En unik fordel og merverdi! Forutsetter selvfølgelig at du har fulle FCG-rettigheter i ditt medlemskap.

Hyggelig klubbmiljø

God service bidrar til god atmosfære og et hyggelig klubbmiljø. Kombinert tilbyr vi arenaer hvor medlemmer kan treffes og bli kjent med hverandre. Foruten vanlig banespill er følgende arenaer en ypperlig «møteplass»:

Vi ønsker deg velkommen til Nye Miklagard!