Miklagards historie

Miklagard klubben

Miklagards historie – #OpplevMiklagard

Kvalitet og særpreg

Miklagard Golf åpnet i juni 2001 med intensjon om å være en av Europas beste golfanlegg. Miklagard er beliggende i Ullensaker kommune, et område med sterke historiske tradisjoner helt tilbake til vikingtiden. Navnet Ullensaker stammer fra det norrøne Ullinshof. Miklagard er det norrøne navnet på Istanbul, historisk kjent som et viktig handelssentrum. Alle hullene på banen har fått navn etter norrøne guder og konger. Skilter, bygninger og utseendet på banen er inspirert av den norrøne historien. Banearkitekt Robert Trent Jones Jr har designet Miklagard Golf.

Klubbhuset

Vi har et særpreget klubbhus med plass til administrasjon, golfshop, to moderne møterom, oppholdsrom og en førsteklasses restaurant som absolutt bør prøves. Nyt både mat og rangeaktivitet fra restaurantens terrasse. Det tilliggende Canonhuset er en del av klubbhusfasilitetene, noe som gir oss en total arrangementskapasitet på ca. 130 personer. Som TOTALmedlem på Miklagard har du fri lån av klubbhusfasiliteter inkludert i medlemskapet. Passer utmerket til konfirmasjoner, bryllup, dåpsfester, jubileumsfester, minnestunder o.l., samt møter/konferanser for bedrifter.

Differensierte medlemskap

Miklagard Golf tilbyr differensierte medlemskap for tilpassing til din livssituasjon og golfambisjon. Du kan velge blant det råeste som TOTALfamilie og TOTALsingel til det helt enkle som «nærmedlemskapet» START. I oversikten på medlemskapssiden ser du innhold og pris for de ulike medlemskap. Aksjonærmedlemskapene TOTAL og BASIS gir deg definitivt «high value for money». Er du student eller nyetablert – og i alderen 22-27 år – sjekk ut vårt UNGDOMSmedlemskap 

TOP NORDIC GOLF – gratis spill på topp nordiske baner

TOP NORDIC GOLF er et samarbeid med ledende nordiske klubber hvis formål er å skape attraktive medlemsfordeler. Som aksjonærmedlem i Miklagard Golf kan du nå spille gratis på noen fantastiske golfbaner – inkludert Estlands flotteste golfanlegg.  Sjekk ut reglene for bestilling:

 • Reservasjon av spilletider kan kun skje gjennom spillerens hjemmeklubb.
 • Maks antall spillere fra samme klubb på en dag er fire.
 • En spiller kan kun spille én runde på en bane i løpet av en 7-dagers periode.
 • En spiller kan maks spille fire runder i en Top Nordic klubb i samme kalenderår.
TOP NORDIC GOLF

Klikk videre for oversikt over deltakende klubber i TOP NORDIC GOLF

Start video

Innovativ klubb

Vi skal fremstå som en inkluderende, innovativ og handlekraftig golfklubb, hvor utvikling av attraktive merverdier for våre medlemmer og partnere er særdeles viktig. Vår drivkraft er og skal alltid være lidenskapen for golf – The Passion of Golf.

Høyt servicenivå

Uansett ferdighetsnivå skal Miklagard være golfoasen hvor du senker skuldrene, har det gøy, møter både kjente og nye medlemmer, småprater, konkurrerer, trener, lærer, spiser godt, lader batteriet –  ja rett og slett nyter opplevelsen. På Miklagard møter du ansatte som er høflige, hyggelige, imøtekommende, kunnskapsrike og løsningsorienterte – du føler deg velkommen. Vårt ansvar er å tilrettelegge for den gode opplevelsen. Vi tar det alvorlig – det handler om respekt for deg og tiden du bruker på Miklagard. For å utvikle og styrke servicenivået kurser vi våre ansatte i Miklagards serviceprogram –  Passion for People.

Golfanlegget

Miklagard består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått mange flotte utmerkelser for kvalitet og design. I 2020 står seks nydesignede hull klare for spill. I august 2019 åpnet Miklagard sin nye drivingrange – beliggende bak klubbhuset. (en “put” fra terrassen). I 2020 vil treningsområder for nærspill og putting stå klart tett inntil rangen. Et meget kompakt anlegg. Banen er tilrettelagt for bruk av golfbiler. Vi har et stort antall biler med GPS og bagcover. Kvaliteten på greener, fairwayer og utslagssteder holder  høy europeisk standard. Miklagard er kjent for sine greener, og på en gjennomsnittlig dag er hastigheten ca 10 fot på stimpmeteret. I konkurranser er hastigheten tilpasset turneringsnivået. På treningsfeltet finner du Miklagard Academy & Pro Services bestående av et PGA-utdannet trenerteam, custom fitting center med en dyktig køllemaker, og et komplett svingstudio med Swingcatalyst og Trackman som analyseverktøy.

Banerangering – innfri vårt medlemsløfte

Vår kvalitetsambisjon er også et medlemsløfte.  Vi er bevisst på at mange velger medlemskap i Miklagard Golfklubb basert på banekvalitet. Av den grunn er gode omtaler og utmerkelser meget inspirerende for alle som er involvert i Miklagard – det er bekreftelsen på at medlemsløfte innfris.

 • Rolex Golf Guide rangerer Miklagard som Norges beste golfbane
 • Top 100 Golf Courses rangerer Miklagard som # 2 i Norge (etter Lofoten Links).
 • Golf Digest Sverige rangerer Miklagard på 13.plass i sin kåring av Nordens 100 beste
 • Norsk Golf har kåret hull 16 til Norges beste par 5 hull

Fleksibilitet – ingen bindingstid – ingen risiko

Miklagard har ikke bindingstid på aksjonærmedlemskap fra og med sesongen 2018. Det betyr at du kan melde deg inn og ut av klubben samme året. Første mulige utmelding dette året er følgelig 31.12.20 – hvis du ønsker det. Alternativt kan du hvert år endre til et medlemskap bedre tilpasset din livssituasjon og/eller ambisjon. Kvalitet, differensiering og fleksibilitet er viktige pilarer i fremtidens Miklagard.

FCG - fire baner – juniorer får gratis spill

First Class Golf er en samarbeidsavtale mellom ledende klubber for å gi merverdi til våre medlemmer. Har du et BASIS, PLUSS eller TOTALmedlemskap i Miklagard GK er du automatisk medlem av First Class Golf. Medlemskapet gir deg muligheten til å spille på baner til våre samarbeidsklubber til en meget gunstig pris.

Miklagard GK
Tyrifjord GK
Losby GK
Kongsvinger GK

Klubbene har blitt enige om at juniorer i FCG-klubbene spiller gratis på hverandres baner. Merk at det gjelder spill utenfor prime time, dvs. etter kl. 1400 i helger og helligdager

Hver fredag og i helger etter kl. 15.00 fra 1.mai til 30.sept kan du spille gratis på FCG-banene. En unik fordel og merverdi! Forutsetter selvfølgelig at du har fulle FCG-rettigheter i ditt medlemskap.

Hyggelig klubbmiljø

God service bidrar til god atmosfære og et hyggelig klubbmiljø. Kombinert tilbyr vi arenaer hvor medlemmer kan treffes og bli kjent med hverandre. Foruten vanlig banespill er følgende arenaer en ypperlig «møteplass»:

 • medlemstrening
 • klubbturneringer
 • klubbfester
 • golfreiser
 • gruppeaktiviteter (damegruppe, herregruppe, juniorgruppe)
 • dugnader
 • Miklagard Social Club

Vi ønsker deg velkommen til Nye Miklagard!