Gjest

Bookingregler

Booking regler Miklagard Golf

Alle medlemmer Miklagard Golf kan bestille starttid selv i Golfbox. Det kan også bestilles starttid på telefon 63 94 31 00.

På Miklagard er første starttid er kl. 07:30 på hverdager og siste starttid er 19:50. I helgene er første starttid 07.00. Starttidene har 10 minutters mellomrom. Det er ballrenne alle dager etter kl. 20:00. Spill før oppsatte tider er ikke tillatt grunnet vedlikehold av bane.

Gjester som er registrerte GolfBox-brukere, booker selv og med forhåndsbetaling i GolfBox.

Alle medlemmer, gjester og samarbeidspartnere skal registrere seg i ProShop, (medlemmer kan registrere seg selv på GolfBox terminalen i klubbhuset eller i GolfBox app), minimum 10 minutter før starttid.

Bilutleie

Er tilgjengelig alle dager så sant været tillater det. Ved spørsmål kontakt Proshop på telefon 63 94 31 00. Vi har 20 biler for utleie.

Avbestilling
Du kan selv avbestille din starttid inntil 4 timer før starttiden. Etter dette låses starttiden og du må kontakte klubben/ProShop dersom du blir forhindret fra å møte opp til din starttid. 

No Show
Det er en vedvarende utfordring på baner i hele landet at spillere ikke møter opp til sine starttider, eller booker inn spillere som de vet ikke skal spille for å oppta plasser slik at andre ikke kan melde seg på i flighten, også kalt «No-Show».
 
Det er viktig for oss på Miklagard Golf at det er en god tilgjengelighet for våre medlemmer, partnere og gjester og vi har følgende regler når det kommer til «No-Show»;
 
- Dersom du er forhindret fra å møte opp til din starttid på Miklagard Golf har du mulighet til å gjøre endringer i GolfBox på din starttid inntil 4 timer før du skal gå ut.
- Etter dette må det gis beskjed direkte til klubben/ProShop via telefon 63 94 31 00.
- Gjester som ikke møter opp til sin starttid, og heller ikke har gitt beskjed, vil faktureres for gjeldende greenfee.
- Medlemmer som ikke møter opp til sin tid, eller ikke har gitt beskjed, vil første gang motta en advarsel.
- Ved ytterligere overtredelser vil medlemmet miste sine booking rettigheter i en (1) måned.

 

Hvert Total, Total familie og Basis medlem har rett til å ta med seg 3 gjester som betaler medlem gjestepris. Det forutsettes at samtlige av gjestene registrer seg seg i ProShop senest 10 minutter før spill med medlemmet til stede. Gjestegreenfee må forhåndsbetales i GolfBox.
 

REGLER FOR FRITT SPILLKORT OG PGA KORT

Bruk av frikort utstedt fra NGF, PGA, NGA eller nordiske samarbeidsorganisasjoner skal avtales senest dagen i forkant med vår sportssjef Elias Bertheussen (elias@miklagardgolf.no), slik at ProShop er orientert ved ankomst.
De som ikke varsler senest dagen før betaler ordinær greenfee.

Kortet kan brukes 1 runde pr. sesong på Miklagard Golf.

Sesongen for frikort varer fra 1. juni til og med 30. september, før og etter denne perioden skal full greenfee betales som vanlig. 

NB! Frikort kan ikke brukes i turneringer og ikke i medlemstidene i helger/helligdager mellom 09.00 og 14.00.Har du spørsmål om booking regler eller greenfeepriser, ta gjerne kontakt med Paal (paal@miklagardgolf.no) eller Elias (elias@miklagardgolf.no).