Meny

Nyheter

Ragnar Englund vant sesongens første M9

Mandags9´ern er i gang. Fantastisk å se 24 seniorspillere i årets første turnering. M9 innledes alltid med én time gruppetrening – nærspill var tema med Ståle B. Hoel og Christian Aronsen som instruktører. I år blir vi rågode på nærspill!😀

I fint vær og under gode spilleforhold viste Ragnar Englund styrke og vant med relativt god margin. STORT GRATTIS til Ragnar E!🎉 Andre – og tredjeplass gikk til Øystein Haug (til høye) og Ragnar Kjelstrup – gratulerer med pallplass!👍

Nytt i 2019 er lagkonkurransen – dagens vinner er ballen med Øistein Bråthen, Jarle Tommy Knutsen og (igjen) Ragnar Englund. Gratulerer med lagseieren! 🎉 Blir ekstra OoM-poeng til alle vinnerne. Godt å ta med seg utover i sesongen.

Ragnar Englund og Øistein Bråthen ( Jarle Tommy får vi garantert på et bilde senere i sesongen)

Så benytter vi anledningen til å takke alle for deres bidrag til en strålende turneringsdag😀. Håper vaffelen smakte!😜

Passion!!

Neste trening og turnering er mandag 20.mai.

Sees!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.