Meny

Nyheter

Dagtrening og Mandags9´ern 2019

Sesongåpning på Miklagard nærmer seg, og vi inviterer til en ny omgang med gruppetrening, Mandags9´ern og vaffeltreff for klubbens seniorspillere. Turneringsleder Ståle er klar, og håper på stor deltakelse med våre blide og hyggelige medlemmer. Hvem utfordrer Leif “El Maestro” Ahlkvist i årets Order of Merit? Meld deg på – Mandags9´ern er kos og moro! .. ( og litt konkurransealvor????)


Formål

For seniorspillere +50, damer og herrer, som har mulighet til å delta i en uformell 9-hullsturnering, gruppetrening med Ståle og vaffeltreff på “terrassen” – mandager på dagtid. En sosial aktivitet hvor seniormedlemmer kan bli kjent med hverandre, ha det gøy sammen, konkurrere i en uformell ramme, og samtidig utvikle sine golfferdigheter. 

OoM-pallen i 2018 med vinner Leif “El Maestro” Ahlkvist – #2 Jarle Tommy Knutsen (v) og #3 Hans-Petter Kristiansen

Gruppe/medlemstrening dagtid

Mandags9´ern starter kl. 11.10 med gruppetrening bak prohuset på wedgeområdet (mai-juni). Varighet til 12.10, og som dere vet – med Ståle som pro slipper vi ikke unna med et nærspillsprogram (og konkurranser) Det er fullt mulig kun å delta på gruppetrening eller turnering – hva som måtte passe best for deg. Treningstilbudet er gratis for aksjonærmedlemmer. (kr 200,- for STARTmedlemmer).

 


Turnering – Mandags9´ern – NYTT i 2019

Mandags9´ern er en 9-hullsturnering som avvikles på nevnte mandager. Turneringene er lagt ut, og du kan melde deg på direkte i Golfbox. Pris kr 75,- pr. turnering for aksjonærer – betales i shopen. Én kaffe og vaffel er inkludert i turneringsprisen. (kr 250,- for STARTmedlemmer)

 • Utslag fra kl. 12.40 +. Løpende start-tider.
 • Bil kan benyttes i turneringen – du bestiller denne selv. TOTALmedlemmer har gratis bil i 2019 – PLUSS betaler kr 150,- pr. runde og BASIS kr 250,-
 • Scorekort leveres turneringsleder Ståle ved ferdigspilt runde.
 • Format er individuell stableford.
 • NYTT I 2019 – vi legger inn en lagkonkurranse i turneringen. Ballen/flighten (heretter kalt laget) som går skal ikke bare spille “for seg selv”, men også for turneringens lagseier. Blir ekstra OoM-poeng til deltakerne på vinnerlaget. 
 • Premier pr. turnering er et gavekort på kr 250,-til vinneren og gavekort på kr 100,- til #2 og #3. Blir også premie til beste lag.
 • Premieutdeling kort etter at siste ball kommer inn – v/Ståle
 • For Order of Merit gjelder de åtte beste rundene – resten kan strykes.
 • Premieutdeling OoM foretas på avslutningen 16.september – vinner OoM får et gavekort på kr 750,-.
 • Løpende info om turneringsseire og OoM legges på hjemmesiden. «Gode historier» legges på Facebook forutsatt godkjennelse hvis personbilder.

Mandager – påmelding

 • Mai  –  13, 20 og 27
 • Juni – 3, 17 og 24
 • Aug – 12, 19   (26.aug utgår grunnet stor turnering på MG)
 • Sept2, 9 og 16

Totalt 11 samlinger. Klikk på dato for påmelding, alternativt HER for å se alle turneringene i 2019.Vaffeltreff i klubbhuset – før og etter turneringen

Det legges opp til et kort info-vaffeltreff før turn.start ( fra 12.15) og etter turneringen ifm premieutdeling. ( ca.15.10 / 15.30). Deltakerne har én kaffe og vaffel inkludert i turneringsprisen.

 

 

Noe du lurer på? Kontakt gjerne turneringsleder Ståle Bredesen Hoel på staale@miklagardgolf.no eller M 911 34 761

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.