Meny

Nyheter

Golfturer 2019

Kjære medlemmer

Snøen ligger tungt på Miklagard og det er lite som minner om en golfbane for øyeblikket. Vi kan imidlertid forsikre om at alt står bra til under det «hvite teppet» og at baneombyggingen går etter planen. Det samme gjør hotelbyggingen. Det er mye som er forandret siden banen stengte høsten 2018. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om prosjektet i løpet av kort tid.

Mens vi venter og I forbindelse med at sesongen nærmer seg så ønsker vi nå å informere om de golfturene vi har i 2019 slik at dere kan planlegge i god tid. Vi kan love noen fantastiske turer for de som ønsker å dra på tur med oss.

Monte Rei – Kanskje fastlands Europas beste bane

Fra den 27-30 april drar vi til en av våre samarbeidsklubber Monte Rei Golf & Country Club på Algarve kysten i Portugal. Banen og anlegget er ranket på topp 10 listen fastlands Europa og er designet av Jack Nicklaus. Alt på anlegget er av høyeste kvalitet og det merkes fra det minuttet du går inn hovedporten.

Prisen på turen er kr 17.450 pr person i enkeltrom og påmeldingsfrist er den 20 februar 2019. Ønsker du dobbeltrom så ta kontakt med oss. Alt er inkludert på denne turen, inkludert noen fantastiske middager og vinopplevelser. Les mer om turen her:

British Open 2019 – Bli med å se Viktor Hovland i verdens største turnering

British Open er verdens største golfturnering og i år er det første gang på nesten 70 år at turneringen går i Irland. Alt er utsolgt, men vi har gjennom vår samarbeidspartner Next Hole greid å få tak i 12 stk billetter. Turen går fra 18-22 juli og det vil garantert bli en fantastisk opplevelse. Turneringen spilles på Royal Portrush, en ekte linksbane som er kjent for tøffe forhold.

I tillegg til å følge turneringen og Viktor Hovland skal vi også spille 3 runder med fantastisk golf. Vi bor på to forskjellige hoteller i løpet av turen og all transport er inkludert.

Som sagt er det bare plass til 12 stk på turen og vi har allerede noen påmeldte. Prisen på turen er fra kr 17.500. Les mer om turen på denne linken https://nexthole.com/promotion/the-open-2019/

Påmelding kan gjøres til tore@miklagardgolf.no innen 30 mai 2019.


Den Dominikanske Republikk – kanskje verdens beste golfdestinasjon.

Etter ønske fra medlemmene reiser vi til Den Dominikanske Republikk og Punta Cana fra 11-20 november. Dette er kåret til verdens beste golfdestinasjon, og vi har sikret oss et fantastisk 5 stjerners hotell ved stranden, 7 runder golf på de tre beste banene i Karibia samt ultra all inklusive på hele turen. Det vil si at all mat og drikke på hele turen er inkludert. I tillegg er all transport inkludert så dette er en tur for å spille golf, nyte god mat og drikke samt og slappe av.  

Vi har kun 20 plasser tilgjengelig og det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Turen koster fra kr 44.990.  Les mer om turen her:

Påmelding kan gjøres til tore@miklagardgolf.no innen 1.mai 2019

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.