Nyheter

Ola Hjorth til topps i NSG Landsdelsfinale Øst

I helgen ble Norsk Senior Golfs Landsdelsfinaler arrangert for regionene Øst, Vest og Nord. Region Øst ble spilt på Hauger søndag 16.september. I klasse 1 stilte tre Miklagardspillere – Ola Hjorth, Øyvind Reinertsen og Jonny Sørensen. I klasse 2 stilte Fride Hjorth.

Nivået i norsk seniorgolf er meget høyt – mange spillere med god kapasitet. Én av dem er Ola Hjorth som tar en råsterk seier på Hauger. Ola vinner med ett slag til Tom Selmer (Losby). Stort grattis til NSGs Landsdelsmester.🎉👍😀

Øyvind Reinertsen og Jonny Sørensen spiller også bra og ender på hhv. 7 – og 8.plass. Fride Hjorth tar en god 12.plass i kl.2.

 

NSG Landsfinale spilles førstkommende helg på Drøbak GK. Her er det de beste på årets Order of Merit som deltar. Vi kommer tilbake med evt. deltakere fra Miklagard – NSG har ikke komplette lister klart pr. dato.

 

Resultatlister

 

Klikk HER for mer informasjon på NSGs hjemmeside

 

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.