Nyheter

Finalehelg for Garmin Norgescup og Norsk Senior Golf

Kongsvinger GK fikk besøk av Garmin Norgescup 22-23.sept for årets siste turnering – finalen. Dameklassen ble vunnet av Rikke Nordvik fra Stavanger GK. Gratulerer! Vår egen Maria Javery ble dessverre skadet, og kunne ikke gjennomføre siste runde. Maria kommer garantert sterkt tilbake.

I herreklassen storspilte Losbys Sebastian Syr Eidsæther og utklasset feltet med en seiersmargin på hele ni slag.Gratulerer!  Miklagards Kristen Andresen Vahr endte på en god syvendeplass. Øvrige Miklagardspillere var ikke i sonen denne helgen.

 

Resultatlister


 

NSG Classic Tour Landsfinale ble avviklet på Drøbak GK 22 og 23.september. Årets golfer skulle kåres i hver klasse. Deltakerne er kvalifisert gjennom sin plassering på Order of Merit-listene. Miklagardspillerne Øyvind Reinertsen og Jonny Sørensen var kvalifisert for finalen i klasse 1. Begge måtte imidlertid se seg slått av Oslo GKs Jannicke Nielsen Bakken – årets golfer i kl. 1. Gratulerer! Øyvind er jo en god konkurransespiller, og ender på en flott andreplass (dvs. beste herrespiller). Gratulerer Øyvind! Jonny ender på en god niendeplass.

I en uformell puttekonkurranse vinner faktisk Øyvind og får med seg en flott birdie-tralle som premie. 👍

Resultatlister

PS! Du finner mer informasjon på NSGs hjemmeside

 

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.