Gladnyhet – vi forlenger sesongen!

Gladnyhet # 1

Vi har bestemt oss for å forlenge sesongen for våre medlemmer og partnere. Vi kommer til å holde banen åpen i minimum 2 uker til frem til og med den 13 oktober. Banen vil bli påvirket av ombyggingen og byggingen av rangen, men vi regner med å holde minst 9 hull åpne. Vi vil informere om hvilke hull og spillrekkefølge så fort vi har det klart.

I oktober er det selvfølgelig alltid væravhengig og banen kan stenge ved dårlig vær. Det vil fortsatt være tidsbooking, og du kan da booke to starttider hvis du vil spille 18 hull. Det vil erfaringsmessig ikke være nødvendig med booking på hverdager, mens i helger vil dette være nødvendig.

Siden det ikke er fullverdig bane vil det bli kun medlemmer og partnere som kan spille i oktober. Vi gjør også oppmerksom på at drivingrangen vil stenge 1.oktober.

 

Gladnyhet # 2

Så lenge banen holdes åpen er det bestemt at alle medlemmer og partnere kan låne golfbiler gratis ved spill på banen. Selvfølgelig er også dette væravhengig, og vi ber om at man kjører veldig forsiktig på grunn av våte forhold som det ofte blir i oktober. Biler bookes på vanlig måte i golfbox.

 

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Print
Miklagard 
The Passion
 of Golf
miklagard golf-20

Miklagard Golf - The Passion of Golf

Miklagard er en kvalitetsbane som aldri er kjedelig å spille. Med fem utslagsteer på hullene finner du alltid nye utfordringer. Vi anbefaler på det sterkeste å velge tee som matcher ditt handicap.
Banens vanskelighetsgrad er et resultat av ditt teevalg, spill derfor oftere fra tee 55 og 49, det kan gi deg en bedre opplevelse

Copyright © 2018 Miklagard Golf | All rights reserved | Developed by Media Performance. Please report any error on this website by clicking here.

Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.