Nyheter

Viktig informasjon om baneombygging

Onsdag 28.august

Fra i dag vil hull 15 være stengt for sesongen. Vi setter hull 19 i spill.

Spillerekkefølgen på «back nine» vil da være

Hull 10, 11, 12, 13, 19, 14, 16, 17 og 18.

Det vil ikke være noe forskjell på slope og mottatte slag fra de ulike teene.

 

Mandag 27.august

Entreprenøren som skal utføre ombyggingen av Miklagard er på plass, og allerede fra denne uken vil medlemmene se at arbeidet starter. Vi er fortsatt litt usikre på hvilken dag arbeidet på selve banen begynner, men vi vil holde dere oppdatert. Det kommer litt an på hvor lang tid det tar å sette opp systemer for bo, helse, miljø og sikkerhet godkjennelse fra skatte og merverdiregisteret.

Det første arbeidet som vil starte er ombyggingen av hull 15 og det nye par tre hullet mellom dagens hull 12 og 13. Dette medfører at dagens hull 15 vil stenge så fort arbeidet starter. Vi vil da sette hull 19 i spill, slik at banen fortsatt er 18 hull og er hcp tellende.

Vi kommer til å ta en del gress fra chipping greenen utenfor klubbhuset for å erstatte noe på hull 19, og det vil si at denne vil stenge for året.

Så fort dette skjer vil vi åpne opp for chipping på dagens puttinggreen.

 

Dette vil være det eneste inngrepet på banen før stenging 1 oktober. Vi håper at det ikke skaper for mye ulemper for medlemmer og gjester.

 

Miklagard Golf

Tore Waagø

 

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.