Menu

Nyheter

Norgesmesterskapet – Sola GK

Jubilanten Sola GK (25 år) arrangerer Norgesmesterskapet (NM) 9-12.august. I NM skal landets beste golfspiller i herre – og dameklassen kåres – og kongepokaler skal deles ut. Mesterskapet inngår i Garmin Norgescup.

Startfeltet er på 36 damer og 84 herrer. Miklagard stiller med hele tolv spillere – fordelt med

dameklassen

 • Maria Javery
 • Hanne Sofie Borgen.

 

herreklassen

 • Markus Braadlie
 • Carl Didrik M. Fosaas (leder Norgescup)
 • Stian Lund
 • Kevin Andre Wright
 • Erik Røssland Kløvstad
 • David Segerfeldt
 • Kristen A. Vahr
 • Sverre Rydning
 • Sondre Nerdal
 • Sander Henden

 

I 2017 endte Erik Røssland Kløvstad på en syvendeplass, og Markus Braadlie på åttende. Malena Sævareid Austerslått endte på 16.plass. Fjorårsmestere ble Karoline Lund (Losby) og Mikkel Antonsen (Drøbak).

I favorittsjiktet nevnes både Markus og Carl Didrik . Det er meldt rufsete vær på Vestlandet – vi får håpe det blir like forhold for deltakerne.

Vi ønsker alle lykke til!

 

Les gjerne mer om NM i Norsk Golf.

 

Leaderboard

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.