Menu

Nyheter

Klassevinnere godt fordelt i Connecting Ladies

Nest siste turnering i Connecting Ladies ble avviklet på Miklagard søndag 12.august. Startfeltet var på 55 damer hvorav tolv  MIKLAdamer. Totalt syv klubber var representert.

Turneringen deles i tre klasser (A,B og C), og vinnere var greit fordelt, dog ingen topplassering på MIKLAdamene denne gang. Men ser vi nærmere på kl. B var vinneren, Inger Helene Bævre (Losby), “jaget” av fem vinnersultne MIKLAdamer. Anne Kristin Aamodt og Merete Barlaug Hansen får samme antall slag som vinneren men henvises (av turneringsreglene) til andre – og tredjeplass. Astrid Tubaas følger deretter på fjerde – og Anne Lise Stølan på femte. Solfrid Karita Lindahn, som ikke for lenge siden spilte i kl. C, tar syvendeplassen. Dvs. fem MIKLAdamer topp 7. Meget bra!??

Kl. A vinnes av Hanne Bjerke Larsen fra Grønmo. Katrine Blomvik Paulshus tar en fin sjetteplass. Pt. har vi ingen MIKLadamer i kl.C – seieren gikk til Gullveig Sætre fra Groruddalen GK.

Gratulerer til alle for solid turneringsspill.?

Resultatlister

 

Turneringen startet i litt guffent vær…

 

… etter halve runden kom godværet, og det hele ble avsluttet med premieutdeling og “turneringssnakk” på terrassen.

 

Siste turnering avvikles 1.september på Grønmo GK.

 

 

 


 

Connecting Ladies er en turneringsserie som spilles på syv baner på Romerike og Oslo Øst. Connecting Ladies er en uhøytidelig, dog utfordrende turnering som går gjennom sesongen med én runde på hver bane. Her spilles det i tre klasser så man får spilt med likesinnede.  Dette er også en fin mulighet til å spille på andre baner til en god pris.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.