Instruksjon i april

For tidlig med avklaring range og mai-instruksjon


Nicolai og Ståle reiser på medlemstur til Mar Menor fra 10 til 17.april. Christian var satt opp på turen, men «hinker» nå rundt med krykker grunnet en stygg benskade. Det endrer tilgjengeligheten til Nicolai i april – muligheter for instruksjon blir således:

Nicolai

Onsdagene 18 og 25.april og torsdagene 19 og 26. april – Miklagard Studio fra kl. 11.00 til 19.00

Mandagene 23 og 30.april og tirsdag 24.april – Custom Golf fra kl. 12.00 til 19.00

Booking kan gjøres i vår nye bestillingskanal Proplanner (Golfbox) – du logger deg inn med tilsvarende login som du bruker for tee time – i venstre kolonne ser du menyen med bl.a. leksjon – klikk deg inn – resten skal være selvforklarende. Send oss en melding hvis du har problemer med booking.


Ståle

Fredagene 6 og 27.april fra kl. 10.00 til 16.00 og tirsdag 24.april fra kl. 12.00 til 19.00 – alle økter i Miklagard Studio.

Booking i Proplanner (Golfbox)


Når åpner vi instruksjon for mai? (og øvrige måneder)

Pr. dato (5.april) er det noe usikkerhet når drivingrangen kan åpnes for instruksjon. Vi håper og tror avklaring kan foreligge rundt 15 – 18.april. Vi legger ut informasjon og åpner bookingen samme dag som vi har en avklaring for instruksjon i mai.

 

Kontakt gjerne admin, Nicolai eller Ståle hvis du har noen spørsmål.

 

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Print
Miklagard 
The Passion
 of Golf
miklagard golf-20

Miklagard Golf - The Passion of Golf

Miklagard er en kvalitetsbane som aldri er kjedelig å spille. Med fem utslagsteer på hullene finner du alltid nye utfordringer. Vi anbefaler på det sterkeste å velge tee som matcher ditt handicap.
Banens vanskelighetsgrad er et resultat av ditt teevalg, spill derfor oftere fra tee 55 og 49, det kan gi deg en bedre opplevelse

Copyright © 2018 Miklagard Golf | All rights reserved | Developed by Media Performance. Please report any error on this website by clicking here.

Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.