Delbetaling av kontigent

Informasjon angående delbetalingsløsning

Kjære medlemmer.

Ved utsendelse av første del av kontingenten i år informerte vi om at det ville komme en ordning vedrørende oppdeling av kontingenten via APP og kredit kort.
Dessverre venter vi fortsatt på godkjennelse fra operatøren av kortavtaler, og det ser ut til at det kommer til å ta noe mer tid. Dette betyr at vi ikke for innført dette før i april/mai.

Inntil da kan de som ønsker å dele opp kontingenten benytte den fakturablanketten man har fått. Man kan dele opp fakturaen i inntil tre deler, bare husk å bruke samme KID nummer ved betaling. Da blir alt rett i regnskapet.

Vi beklager forsinkelsen og de ulempene dette medfører. Vi jobber på spreng for å sørge for at ordningen er klar til neste delfaktura.

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Print
Miklagard 
The Passion
 of Golf

Meld deg på vårt nyhetsbrev

miklagard golf-20

Miklagard Golf - The Passion of Golf

Miklagard er en kvalitetsbane som aldri er kjedelig å spille. Med fem utslagsteer på hullene finner du alltid nye utfordringer. Vi anbefaler på det sterkeste å velge tee som matcher ditt handicap.
Banens vanskelighetsgrad er et resultat av ditt teevalg, spill derfor oftere fra tee 55 og 49, det kan gi deg en bedre opplevelse

Copyright © 2018 Miklagard Golf | All rights reserved | Developed by Media Performance. Please report any error on this website by clicking here.