Vurderer du medlemskap i Miklagard GK?

Kampanje ut mai – Unike fordeler – «high value» – kvalitetsbane


Som medlem i Miklagard GK skal du ha de beste golfopplevelser. Det inkluderer medlemskap som gir deg «value for money», og høy grad av fleksibilitet. Fra og med 2018 opphører bindingen på aksjonærmedlemskap, dvs. du kan melde deg inn og ut samme året – ingen binding -ingen risiko. #OpplevMiklagard er kort oppsummert:

 • Best på banekvalitet
 • Suverene treningsforhold
 • 20 timer gratis medlemstrening
 • Verdifulle aksjonærfordeler
 • Høyt servicenivå
 • Hyggelig klubbmiljø
 • Ingen binding – ingen risiko

Les gjerne mer om våre prioriteringer for 2018 – klikk HER


Hvilket medlemskap passer best for deg?

Med aksjonærmedlemskapene TOTALfamilie, TOTALsingel, PLUSS og BASIS har du alternativer som dekker de fleste behov og ønsker. Gå nøye gjennom matrisen som viser innhold og fordeler i medlemskapene. Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du lurer på.

Fellesnevner for medlemskapene er:

 • Du har 20 timer medlemstrening inkludert i årsavgiften (verdi kr 4000,-)
 • Du kan benytte deg av aksjonærtilbudene i shopen – meget gunstige priser
 • Du er medlem av First Class Golf – billig greenfee på fem norske baner
 • Du er medlem av Top Nordic Golf – spill gratis på noen flotte nordiske baner
 • Ingen bindingstid på medlemskapet – ikke fornøyd, meld deg ut pr. 31.12.18
 • Medlemskapene gir fri spillerett – spill så mye du vil på Norges beste golfbane

 

Merk deg ytterligere fordeler/merverdier som er tilført TOTALmedlemskapene i 2018

 • årsavgift for TOTALsingel er satt ned til kr 14.990,- ( fra 15.600 i 2017)
 • leie av golfbil satt ned til kr 100,- pr. runde
 • restaurantforskudd økt med kr 250,- til kr 1250,- ( for TOTALsingel)
 • spesialpris på Titleist Pro V1 baller ( annonseres ved sesongåpning)
 • tre (3) greenfeebilletter til Miklagard er nå inkludert
 • 3 x 25 min instruksjonskort til halv pris – kr 475,- (quick fix-kortet!)
 • inkluderer nå fire (4) gratis golfrunder fordelt på; Losby, Tyrifjord, Hakadal og Moss & Rygge. (én runde pr. bane)
 • sesongkort hos PGA Teaching Pro til kun kr 4500,-
TOTALmedlemskapene er unike i innhold og verdi – ta kontakt med Tore Waagø hvis du har spørsmål.

Kampanje ut mai 2018

Melder du deg inn på et TOTALmedlemskap spanderer vi et gavekort på kr 2000,- som du kan bruke til hva du vil på Miklagard – golfshopen, restauranten, instruksjon, custom fitting, billeie eller greenfee for venner. I tillegg spanderer vi innmeldingsavgiften på kr 1500,-.

Melder du deg inn på et BASIS– eller PLUSSmedlemskap spanderer vi et gavekort på kr 1000,- som du kan bruke til hva du måtte ønske (som over). I tillegg spanderer vi innmeldingsavgiften.

Ta gjerne kontakt med Tore Waagø  / M 977 74 996 for evt. spørsmål, og få innmeldingsskjema tilsendt. Alternativt meld interessen din i skjema under.

Meld din interesse her

Send inn skjema med navn og kontaktinfo samt hvilket medlemskap du er interessert i, så sender vi deg ytterligere informasjon og et tilbud.

 

 

 

Under finner du utfyllende informasjon om Miklagard Golf.

 

 

 

 


#OpplevMiklagard!

 

Kvalitet og særpreg

Miklagard Golf åpnet i juni 2001 med intensjon om å være en av Europas beste golfanlegg. Miklagard er beliggende i Ullensaker kommune, et område med sterke historiske tradisjoner helt tilbake til vikingtiden. Navnet Ullensaker stammer fra det norrøne Ullinshof. Miklagard er det norrøne navnet på Istanbul, historisk kjent som et viktig handelssentrum. Alle hullene på banen har fått navn etter norrøne guder og konger. Skilter, bygninger og utseendet på banen er inspirert av den norrøne historien. Banearkitekt Robert Trent Jones Jr har designet Miklagard Golf.

 

 


Golfanlegget

Miklagard består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått mange flotte utmerkelser for kvalitet og design. Vi har et omfattende treningsområde med tre puttinggreener, drivingrange med gressutslag og fire områder for wedge- og nærspill. Banen er tilrettelagt for bruk av golfbiler. Vi har et stort antall biler med GPS. Kvaliteten på greener, fairwayer og utslagssteder holder  høy europeisk standard. Miklagard er kjent for sine greener, og på en gjennomsnittlig dag er hastigheten ca 10 fot på stimpmeteret. I konkurranser er hastigheten tilpasset turneringsnivået. På treningsfeltet finner du Miklagard Academy & Pro Services bestående av et PGA-utdannet trenerteam, custom fitting center med en meget dyktig køllemaker, og et komplett svingstudio med Swingcatalyst og Trackman som analyseverktøy.

 

 


Klubbhuset

Vi har et særpreget klubbhus med plass til administrasjon, golfshop, to moderne møterom, oppholdsrom og en førsteklasses restaurant som absolutt bør prøves. Nyt både mat og utsikt fra restaurantens terrasse. Det tilliggende Canonhuset er en del av klubbhusfasilitetene, og gir oss en total arrangementskapasitet på ca. 130 personer. Som TOTALmedlem på Miklagard har du fri lån av klubbhusfasiliteter inkludert i medlemskapet. Passer utmerket til konfirmasjoner, bryllup, dåpsfester, jubileumsfester, minnestunder o.l., samt møter/konferanser for bedrifter.

 


Banerangering – innfri vårt medlemsløfte

Vår kvalitetsambisjon er også et medlemsløfte. Vi er bevisst på at mange velger medlemskap i Miklagard Golfklubb basert på vår design – og banekvalitet. Av den grunn er gode omtaler og utmerkelser meget inspirerende for alle som er involvert i Miklagard – det er bekreftelsen på at medlemsløfte innfris.

 • De internasjonale publikasjonene Rolex Golf Guide, og Golf Digest rangerer Miklagard som Norges beste golfbane.
 • Top 100 Golf Courses rangerer Miklagard som #2 i Norge (etter Lofoten Links).
 • Golf Digest Sverige rangerer Miklagard som sjette beste bane i sin kåring av Nordens 100 beste
 • Norsk Golf har kåret hull 16 til Norges beste par 5 hull

 

 

 


Differensierte medlemskap

Miklagard Golf tilbyr differensierte medlemskap for tilpassing til din livssituasjon og golfambisjon. Du kan velge blant det råeste som TOTALfamilie og TOTALsingel til det helt enkle som «nærmedlemskapet» START.  I oversikten på medlemskapssiden ser du innhold og pris for de ulike medlemskap. Aksjonærmedlemskapene TOTAL, PLUSS og BASIS gir deg definitivt «high value for money» med bl.a. hele 20 timer fri medlemstrening inkludert.

Vårt BASISmedlemskap tilsvarer medlemskapet de omkringliggende klubber (18-hullsbane) tilbyr. En sammenligning av pris og vilkår vil vise at vårt BASISmedlemskapet er et meget fornuftig valg.

 

 

 


Fleksibilitet – ingen bindingstid – ingen risiko

Miklagard fjerner bindingstiden på aksjonærmedlemskap med virkning fra og med 2018. Det betyr at du kan melde deg ut av klubben (tidligst) 31.12.18 hvis du ønsker det. Alternativt kan du hvert år endre til et medlemskap bedre tilpasset din livssituasjon og/eller ambisjon. Kvalitet, differensiering og fleksibilitet er viktige pilarer i fremtidens Miklagard.

 

 

 


World of Leading Golf

Miklagard er innlemmet i World of Leading Golf, og våre medlemmer har derav tilgang til noen av verdens mest eksklusive og spektakulære golfbaner.

 

 


FCG 2018 – seks baner – nytt og spennende turneringskonsept – juniorer spiller gratis

First Class Golf er en samarbeidsavtale mellom ledende klubber for å gi merverdi til våre medlemmer. Har du et BASIS, PLUSS eller TOTALmedlemskap i Miklagard GK er du automatisk medlem av First Class Golf. Medlemskapet gir deg muligheten til å spille på baner til våre samarbeidsklubber til en meget gunstig pris.

FCG utvides til seks klubber i 2018
Miklagard GK
Tyrifjord GK
Losby GK
Kongsvinger GK
Gamle Fredrikstad GK
Nøtterøy GK

FCG-greenfee
i 2018 kan du spille på nevnte baner til kr.300,- pr.runde. Prisen gjelder på hverdager og etter kl. 13.00 i helger/helligdager.

FCGs turneringskonsept endres
Fra 2018 blir det årlig arrangert to turneringer pluss en klubbserie:

1) FCG Championship er hovedturneringen. Årets turnering avholdes på Gml. Fredrikstad GK. Det trekkes to vinnere som får tur til Carnoustie.
2) FCG Ladies Open blir som det fremgår en ren dameturnering med målsetting å skape høy aktivitet blant FCG-damene. I 2018 avholdes denne på Losby GK.
3) Det blir satt opp en FCG-klubbserie med matchspill mellom de seks klubbene. Seriespillet vil være kostnadsfritt.

Vi kommer tilbake med spilleform på 1 og 2.

Gratis spill for FCG-klubbenes juniorer
Klubbene har blitt enige om at juniorer i FCG klubbene spiller gratis på hverandres baner. Merk at det gjelder spill utenfor prime time.

 

 

 


FRoG-fordel for TOTALmedlemmer – fire gratis golfrunder.

Vi jobber kontinuerlig med å skape merverdier for våre medlemmer. I 2018 vil våre TOTALmedlemmer kunne spille én gratis runde på Tyrifjord GK, Losby GK, Hakadal GK og Moss & Rygge GK. Booking og billetter gjennom Miklagards administrasjon.

 


TOP NORDIC GOLF

Det er med glede vi kan presentere TOP NORDIC GOLF, et samarbeid med ledende nordiske klubber hvis formål er å skape attraktive medlemsfordeler. Som aksjonærmedlem i Miklagard Golf kan du nå spille gratis på noen fantastiske golfbaner – inkludert Estlands flotteste golfanlegg. Samarbeidet innbefatter også planer om felles golfreiser, nordiske golfturneringer og mye annet. TOP NORDIC GOLFs medlemsklubber møtes jevnlig for å dele erfaringer og drøfte utviklingsmuligheter. Sjekk ut regler for bestilling, og i klubboversikten (under) kan du klikke deg inn på hjemmesidene.

Regler for spill på baner i TOP NORDIC GOLF
 • Reservasjon av spilletider kan kun skje gjennom spillerens hjemmeklubb.
 • Maks antall spillere fra samme klubb på en dag er fire.
 • En spiller kan kun spille én runde på en bane i løpet av en 7-dagers periode.
 • En spiller kan maks spille fire runder i en Top Nordic klubb i samme kalenderår.
TOP NORDIC GOLF CLUBS

Norge: Miklagard,  Stavanger,  Losby,  Tyrifjord,  Bjaavann     /  Sverige: Bokskogens,  Kalmar,   Vasatorps,   Forsgården     /   Danmark: Esbjerg,  Kokkedal,  Odense Eventyr GC,  Silkeborg Ry    /  Estland: Estonia Golf & Country Club

 

 

PS! Nye baner i 2018: Østeråkers GK, Ledreborg Palace GC og Kullo Golf Oy.


Høyt servicenivå 

Uansett ferdighetsnivå skal Miklagard være golfoasen hvor du senker skuldrene, har det gøy, møter både kjente og nye medlemmer, småprater, konkurrerer, trener, lærer, spiser godt, lader batteriet –  ja rett og slett nyter opplevelsen. På Miklagard møter du ansatte som er høflige, hyggelige, imøtekommende, kunnskapsrike og løsningsorienterte – du føler deg velkommen. Vårt ansvar er å tilrettelegge for den gode opplevelsen. Vi tar det alvorlig – det handler om respekt for deg og tiden du bruker på Miklagard. For å utvikle og styrke servicenivået kurser vi årlig våre ansatte i Miklagards serviceprogram –  Passion for People.

 

 

 


Hyggelig klubbmiljø

God service bidrar til god atmosfære og et hyggelig klubbmiljø. Du har mange arenaer hvor du kan møte medlemmer og raskt ta del i vårt klubbmiljø.  Foruten vanlig banespill er følgende arenaer en ypperlig møteplass:

 • medlemstrening
 • klubbturneringer
 • klubbfester
 • golfreiser
 • gruppeaktiviteter (damegruppe, seniorgruppe, herregruppe,  juniorgruppe)
 • dugnader
 • Miklagard Social Club

Våre medlemsundersøkelser viser tydelig at det er høy trivselsfaktor og et hyggelig klubbmiljø på Miklagard.

 


Vi ønsker deg velkommen til Miklagard!

 

 


Innovativ klubb

Vi skal fremstå som en inkluderende, innovativ og handlekraftig golfklubb, hvor utvikling av attraktive merverdier for våre medlemmer og partnere er særdeles viktig. Vår drivkraft er og skal alltid være The Passion of Golf.

 

Miklagard

The Passion of Golf

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Print
Miklagard 
The Passion
 of Golf
miklagard golf-20

Miklagard Golf - The Passion of Golf

Miklagard er en kvalitetsbane som aldri er kjedelig å spille. Med fem utslagsteer på hullene finner du alltid nye utfordringer. Vi anbefaler på det sterkeste å velge tee som matcher ditt handicap.
Banens vanskelighetsgrad er et resultat av ditt teevalg, spill derfor oftere fra tee 55 og 49, det kan gi deg en bedre opplevelse

Copyright © 2018 Miklagard Golf | All rights reserved | Developed by Media Performance. Please report any error on this website by clicking here.

Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.