Trening/Kurs

VTG - Veien til Golf

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf (VTG) er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet.

Kurset gir praktisk innføring i hva spillet handler om - dvs. grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Gjennom spill på banen får du oppleve golfen i sitt rette element. Etter kurset kan du melde deg inn i golfklubben og spille så mye du vil. Klubben har ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

Ønsker du å prøve eller begynne med golf, kan du kontakte din nærmeste golfklubb og finn ut hvilke tilbud den har. Det er golfklubber i alle norske fylker.

VTG er delt i to deler;  del 1 er e-læring / del 2 er et praktisk kurs i en golfklubb. Under finner du mer informasjon om e-læringskurset.

VEIEN TIL GOLF E-LÆRING

VTG e-læring er første steg på veien til å bli golfspiller.  For å ta kurset må du logge deg på Min idrett, som er idrettens felles medlemssystem. Har du ikke profil fra tidligere må dette opprettes første gang du logger inn.

 
KURS og PÅMELDING:
Miklagard holder ett VTG-kurs i mai:

Kurset er delt i tre økter:
økt1:  fredag 26.5 fra kl. 18.00 til 22.00 - trening på banen
økt2:  lørdag 27.5 fra kl. 11.00 til 15.00 - øvelser på treningsområde
økt3:  onsdag 31.5 fra kl. 18.30 til  22.00 - på banen

Kurspris er kr 2.750,-  

Ikke fått kjøpt deg golfkøller - "don´t worry", du får låne av oss.

Melder du deg inn i Miklagard GK er ytterligere fem treningsøkter á 1,5 time inkludert i prisen.   Vi har en egen treningsgruppe for spillere med hcp fra 34 til 54.

Klikk HER for påmelding.

Kontakt gjerne Christian Løvstad på christian@miklagardgolf.no for evt. spørsmål.Miklagard Academy