Nyheter

Banestatus 8.juni

Av: Elisa  |  Publisert: 8. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sommertid..Endelig har vi fått noen gode veksttemperaturer. De siste dagene har vi sett stor forskjell på banen og stor forskjell i mengden gress vi klipper.

Som vanlig etter en kald start ser vi nesten en eksplosjon i veksten som hovedsakelig er forårsaket av en forsinkelse i gjødselen vi har brukt de siste 4-6 ukene. Når temperaturene er kalde er tilgjengeligheten av gjødselen til planten redusert, denne har nå blitt tilgjengelig og vi kan se endringen nesten umiddelbart.

Vår hovedjobb nå er å få alle spilleflatene dit vi vil ha de - greener, tees og fairways. Vi vil begynne å senke klippehøyden fra nå, greenene er allerede nede til 3,75 mm fra 4,0 mm og vi vil fortsette å senke høydene gradvis til vi ser at gresset trives og vi har oppnådd ønsket resultat.

Områdene som har lidd av vinterskader på fairways har alle blitt sådd nå. Vi vil forhåpentligvis se resultatet av dette snart. Vi har også mottatt vår nye såmaskin denne uken som gir oss mer fleksibilitet når vi ønsker å så. De siste ukene har vi måtte låne en såmaskin.

Vi jobber fortsatt med vanning når vi får sjansen. Vi håper også å ha vår nye gravemaskin på plass i løpet av neste uke. Da vil vi fokusere på å rydde de nye utslagsstedene på hull 5 og 16 samt å få på plass treningsbunkeren utenfor klubbhuset.

Med vennlig hilsen
Duncan og team