Medlemskap

Medlemskapskampanje

Meld deg inn for 2024-sesongen allerede nå, og spill gratis ut året 2023!

     
 
Fra og med 15. september 2023 tilbyr vi deg sjansen til å nyte den fantastiske banen vår for resten av dette året - helt uten kostnad, forutsatt at du forplikter deg til medlemskap for 2024-sesongen.

Miklagard Golf tilbyr diferensierte medlemskap som passer din golf og dine behov. Les mer om våre forskjellige medlemskap her. 
Prisene som er angitt gjelder 2023. Prisene for 2024 vil bli vedtatt i årsmøtet og kan bli noe høyere.


Få mest ut av din golfopplevelse! 
Klikk her for å komme til innmeldingsskjema.
 

Alle medlemskap løper til det blir sagt opp. Eventuell oppsigelse må skje skriftlig, og frist for oppsigelse er senest 31.desember for den påfølgende sesong.

Ta gjerne kontakt med Elisa på medlemsservice om du har noen spørsmål. Hun kan kontaktes på elisa@miklagardgolf.no

*Pristillegg kr. 410,- for alle over 19 år. Dette dekker NGF avgifter. Fra 2023 tilbyr vi i samarbeid med SVEA Finans delbetaling av årskontingenten. Les mer her.
 

Om Miklagard Golfklubb

Miklagard Golf åpnet i 2001, og ligger idyllisk til på Kløfta i Ullensaker – ti korte minutter med bil fra Oslo Lufthavn og 20 minutter fra sentrum. Et lite steinkast unna golfbanen finner du også et av Nordens største og fineste golfhotell Lily Country Club.

Det siste året har vi forbedret kvaliteten på banene våre ytterligere, og vi jobber også målrettet for å kunne forbedre treningsmulighetene. I 2024 vil golftilbudet vårt være bedre enn noensinne.

Våre visjoner

Miklagard Golfs visjon er å kunne tilby Norges mest moderne, velutviklede og morsomme golfopplevelse – både for våre medlemmer, deres eventuelle gjester og for samarbeidspartnere.

Da banen ble planlagt, var ambisjonen vår at den skulle rangere høyt blant verdens beste golfbaner. Den naturlige topografien og det vakre landskapet sikrer at golfbanen får en helt unik karakter.

Banens utforming og unike arkitektur designet av Robert Trent Jones Jr., er noe vi erfarer at mange spillere verdsetter.

Banen er kåret til en av de beste norske golfbanene i Rolex Gold Guide, Golf Digest og Top 100 Golf Courses. Sistnevnte har også rangert banen som en av de 100 beste i Europa. Vi er stolte av at ambisjonene våre har gitt resultater.

       
 

Greener av beste kvalitet

For å sikre deg en best mulig opplevelse på golfbanen – og for å gi deg mest mulig glede av det morsomme og utfordrende designet til Robert Trent Jones Jr. – jobber vi kontinuerlig for å øke hastigheten på greenene våre.

Våre greenkeepere har tilgang på utstyr av beste kvalitet, slik at greenene hele tiden skal stå til forventningene.

Greenene, som i de fleste tilfeller er opphøyde og beskyttet av vakre bunkere, blir betraktet som noen av Europas beste. Vi oppnår til daglig hastigheter på omkring 10+ på stimp-måleren (målt uten å stresse gresset).

Vi har som mål å sikre at greenene vedlikeholdes, slik at du får en best mulig spillopplevelse hver gang du besøker oss. Hver tiende dag sår vi områder der det finnes eventuelle skader på greenen.

Bli medlem her


 

Øv på slagene ved Trackman driving range

Miklagard Golf ønsker nå å forbedre treningsmulighetene dine ytterligere, ved å introdusere Trackman driving range til våren.

Her får du mulighet til å trene på en helt annen måte enn hva du har gjort tidligere – med datadrevne verktøy og smart utstyr som gir deg veiledningen du trenger.

Teknologien og den databaserte opplevelsen gir deg følelsen av å være på banen, slik at du kan trene under realistiske omgivelser i ditt eget tempo. Trackman driving range er tilpasset spillere på alle nivå.

Tren mer effektivt og målrettet, og nå resultatene du setter deg.


Meld deg inn for 2024-sesongen allerede nå, og spill gratis ut året 2023!

En god golfopplevelse krever kvalitet i alle ledd, og akkurat dette får du hos Miklagard Golf. Vi ønsker at du skal føle på en livslang tilhørighet, og at du skal få en spennende og unik opplevelse både på og utenfor golfbanen. Nå tilbyr vi deg sjansen til å nyte banen vår for resten av dette året - helt uten kostnad, forutsatt at du forplikter deg til medlemskap for 2024-sesongen.

Hos oss skal du få den beste golfopplevelsen – hver gang.

Velkommen som medlem hos oss!

Bli medlem her