Klubben

Om klubben

VÅR HISTORIE
Miklagard Golf åpnet i juni 2001 med intensjon om å være en av Europas beste golfanlegg. Miklagard er beliggende i Ullensaker kommune, et område med sterke historiske tradisjoner helt tilbake til vikingtiden. Navnet Ullensaker stammer fra det norrøne Ullinshof. Miklagard er det norrøne navnet på Istanbul, historisk kjent som et viktig handelssentrum. Alle hullene på banen har fått navn etter norrøne guder og konger. Skilter, bygninger og utseendet på banen er inspirert av den norrøne historien. Banearkitekt Robert Trent Jones Jr. har designet Miklagard Golf.

BANEN
Miklagard består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått mange flotte utmerkelser for kvalitet og design. I 2020 sto seks nydesignede hull klare for spill. I august 2019 åpnet Miklagard sin nye drivingrange – beliggende bak klubbhuset. (en “putt” fra terrassen). Treningsområder for nærspill og putting står klart tett inntil rangen. Et meget kompakt anlegg. Banen er tilrettelagt for bruk av golfbiler og vi har 20 moderne biler til utleie. Miklagard er kjent for sine gode greener. Kvaliteten på greener, fairwayer og utslagssteder holder høy europeisk standard. 

KLUBBHUSET
Vi har et særpreget klubbhus med plass til administrasjon, golfshop, møterom, oppholdsrom og  restaurant. Nyt både mat og rangeaktivitet fra restaurantens terrasse. Det tilliggende Canonhuset er en del av klubbhusfasilitetene, noe som gir oss en total arrangementskapasitet på ca. 130 personer. Som TOTALmedlem på Miklagard har du tilgang til møtelokaler inkludert i medlemskapet. Restauranten passer utmerket til konfirmasjoner, bryllup, dåpsfester, jubileumsfester, minnestunder o.l., samt møter/konferanser for bedrifter.