Golf Shop

Custom Fitting

CUSTOM FITTING

Før alt annet, vil Tom Horley diskutere dine mål, golf-vaner og hvordan vi kan forbedre spillet ditt. Deretter tar vi en titt på dine nåværende køller og danner grunnlag for ikke bare de statiske målingene, men hvordan denne køllen har prestert over tid. Herfra kan vi diskutere eventuelle avvik som kan ha hindret deg, så vel som det du leter etter fra et nytt produkt.

Vi går deretter inn i den dynamiske fasen og henter data ved hjelp av vårt Trackman 4 -system. Dette gjør det mulig for oss å identifisere eventuelle dynamiske problemer med det nåværende kølle-oppsettet eller bekrefte dets positive attributter. Hvis det nåværende kølle-oppsettet ikke fungerer godt, bruker vi vår kunnskap og erfaring for å finne den beste løsningen. Som en del av akademiet her på Miklagard har du også tilgang til coaching på toppnivå.

Hos Miklagard Custom tilbyr vi en merkevare -agnostisk tilpasset tilpassingsopplevelse for alle nivåer av golfspillere. Med over 10 000+ kombinasjoner fra toppprodusenter tilgjengelig i studioet vårt, kan våre erfarne medarbeidere demonstrere fordelen med å spille tilpasset utstyr som er laget akkurat for deg.

Velkommen!

  • DRIVER FITTING - 1 TIME kr. 1500,-
  • IRON FITTING - 1 TIME kr. 1500,-
  • WEDGE FITTING - 1 TIME kr. 1500,-
  • LONG GAME FITTNG - 1 TIME kr. 15000,-
  • TRACKMAN DISTANCE - 45 MIN kr. 800,-
 

FOR BESTILLING AV CUSTOM FITTING TIME, VENNLIGST KONTAKT TOM HORLEY:   TOM@MIKLAGARDGOLF.NO