Business Club

Partner tilbudVi leverer førstehjelpskurs, førstehjelpsutstyr, hjertestartere, fallsikringskurs, FSE-kurs, livredningskurs i vann og sikkert arbeid på el- og hybridkjøretøy.

Vårt hovedfokus er å bistå kundene med god kvalitet på det vi leverer.
Vi har dedikerte ansatte med høyt engasjement! Kursene våre er på et forståelig nivå uansett bakgrunn og kompetanse. Utstyret vårt er kvalitetssikret med siste teknologi, komplette og forutsigbare serviceavtaler, samt markedsdyktige priser.

Alle medlemmer av Miklagard har svært gode avtalepriser på alle våre tjenester.

På nettsiden vår finner dere mer informasjon og de rabatterte prisene vi tilbyr alle partnere.

https://blostrupmoen.no/mbc/

Blostrupmoen Norge AS er avhengig av å levere de beste kursene til enhver tid.

Instruktørene våre er alle fast ansatt, har god formidlingsevne, høy faglig kompetanse og serti?seres årlig ved hjelp av fagressurser tilsluttet Norsk Resuscitasjonsråd. Med lang erfaring innen formidling og kurs kan vi levere god og lik kvalitet til alle kundene våre uansett lokasjon i Norge.

Fra vårt kontor tett ved Gardermoen har vi en erfaren operativ stab som har jevnlig og tett dialog med kundene for å sikre den beste kundeopplevelsen. Individuelle tilpasninger til lokasjon, risiko og kundens ønsker er mulig i samordning med kundesenter og kunden selv. Vi arrangerer blant annet fagdager og beredskapsøvelser i samarbeid med mange av våre samarbeidspartnere. Med vår serviceavtale er kundene sikret at hjertestarteren er operativ til enhver tid. Med kursavtalene og påfyllingsavtaler for førstehjelpsutstyr sikrer vi både kompetanse og rett utstyr slik at bedriften kan opprettholde god beredskap og ivareta HMS for ansatte og besøkende.

#KunnskapRedderLiv #BryDeg #ViHjertestarterNorge

Ta kontakt via linken eller til undertegnede direkte.

Smilende hilsen fra

Heidi K. Jødahl | Senior Salgsrådgiver / Key Account Manager

Tlf. 97990236 | hkj@blostrupmoen.no