Banen

Bookingregler

Booking av starttider for medlemmer:

TOTAL/TOTAL familie: 21 dager
BASIS: 7 dager
START: 3 dager
STUDENT: 7 dager
JUNIOR: 7 dager

GJESTER: 4 dager


Alle medlemmer Miklagard Golf kan bestille starttid selv i GolfBox.

Det kan også bestilles starttid på telefon 63 94 31 00. Det er ballrenne alle dager etter kl. 20:00. Første utslag åpner 07:00. Spill før dette er ikke tillatt grunnet vedlikehold av bane.

- Første starttid er kl. 07:00 og siste starttid er 19:50. Starttidene har 10 minutters mellomrom. 

Alle medlemmer, gjester og samarbeidspartnere skal registrere seg i Golf Shop eller GolfBox app, minimum 10 minutter før starttid.

Bilutleie er tilgjengelig alle dager og bestilles via EAGL app. Ved spørsmål kontakt Golf Shop på telefon 63 94 31 00. Vi har 20 biler for utleie.

Avbestilling
Du kan selv avbestille din starttid inntil 4 timer før starttiden. Etter dette låses starttiden og du må kontakte Golf Shop dersom du blir forhindret fra å møte opp til din starttid. 

No Show
Det er en vedvarende utfordring på baner i hele landet at spillere ikke møter opp til sine starttider, eller booker inn spillere som de vet ikke skal spille for å oppta plasser slik at andre ikke kan melde seg på i flighten, også kalt «No-Show».
 
Det er viktig for oss på Miklagard Golf at det er en god tilgjengelighet for våre medlemmer, partnere og gjester og vi har følgende regler når det kommer til «No-Show»;
 
- Dersom du er forhindret fra å møte opp til din starttid på Miklagard Golf har du mulighet til å gjøre endringer i GolfBox på din starttid inntil 4 timer før du skal gå ut.
- Forhåndsbetalt greenfee refunderes ikke. Det er ikke angrerett på slik tjeneste, jf. Unntak fra Angrerett – Angrerettloven §22. Dersom banen holdes stengt refunderes det betalte beløpet for greenfee i sin helhet.
- Medlemmer som ikke møter opp til sin tid, eller ikke har gitt beskjed, vil første gang motta en advarsel. Ved ytterligere overtredelser vil medlemmet miste sine booking rettigheter i en (1) måned.

 
Tusen takk for at du respekterer våre bookingregler på Miklagard Golf.
 

Bookingregler for medlemskaps kategorier:

TOTAL/TOTAL FAMILIE MEDLEM
21 dager før
Total og Total familie medlem kan bestille starttid 21 dager i forveien. Et Total medlem kan bestille for seg og sine gjester kun hvis han/hun har gjestenes GolfBox medlemsnummer. Et medlem kan ha med maks 3 gjester. Dersom man ikke har gjestens medlemsnummer så må fullt navn, hjemmeklubb og hcp. på gjestene oppgis. Hvis man ikke har denne informasjonen får man ikke bestilt for andre enn seg selv.
Gjestene til et Total medlem får redusert greenfee til kr 650,-. Medlemmet må være til stede ved registrering og alle gjester må registrere seg før spill. Gjestegreenfee må forhåndsbetales i GolfBox.
 
BASIS MEDLEM
7 dager før
Basis medlem kan bestille starttid 7 dager i forveien. Et Basis medlem kan bestille for seg og sine gjester kun hvis han/hun har gjestenes GolfBox medlemsnummer. Et medlem kan ha med maks 3 gjester. Dersom man ikke har gjestens medlemsnummer så må fullt navn, hjemmeklubb og hcp. på gjestene oppgis. Hvis man ikke har denne informasjonen får man ikke bestilt for andre enn seg selv.
Gjestene til et Basis medlem får redusert greenfee til kr 650,-. Medlemmet må være til stede ved registrering og alle gjester må registrere seg før spill. Gjestegreenfee må forhåndsbetales i GolfBox.

STUDENT & JUNIOR
7 dager før
Student og Junior medlemmer kan bestille starttid 7 dager i forveien. Et Student/Juniormedlem kan bestille for seg og sine gjester kun hvis han/hun har gjestenes GolfBox medlemsnummer. Et medlem kan ha med maks 3 gjester. Dersom man ikke har gjestens medlemsnummer så må fullt navn, hjemmeklubb og hcp. på gjestene oppgis. Hvis man ikke har denne informasjonen får man ikke bestilt for andre enn seg selv.
Gjestene til et Student eller Junior medlem betaler full greenfee. Gjestene til et Student medlem betaler full greenfee. Junior (0-19 år) greenfee er -50% på full greenfee.

START
3 dager før
Start medlemmer kan bestille starttid 3 dager i forveien. Start medlem har ingen spillerett, men får kr 150,- i rabatt på gjeldende greenfee priser. Et Start kan bestille for seg og sine gjester kun hvis han/hun har gjestenes GolfBox medlemsnummer. Et medlem kan ha med maks 3 gjester. Dersom man ikke har gjestens medlemsnummer så må fullt navn, hjemmeklubb og hcp. på gjestene oppgis. Hvis man ikke har denne informasjonen får man ikke bestilt for andre enn seg selv. Gjestene til et Start medlem betaler full greenfee.