Nyheter

Banestatus uke 17

Av: Duncan Bruce  |  Publisert: 26. april 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her kommer en oppdatering fra banesjef Duncan og hans team.

Kjære medlemmer/partnere.

Det har vært noen travle uker siden forrige oppdatering, alt vårt fokus nå er å gjøre banen klart for åpning.
Greenene har blitt klippet 3 ganger siden begynnelsen av forrige uke, vi startet på 5 mm og de følgende 2 har vært på 4,5 mm, skulle gjerne kuttet på 4 mm, men med det kalde været som kommer tilbake vil jeg gjerne være mer forsiktig da kulda i seg selv vil stresse gresset, og jeg vil ikke legge til det stresset. Før åpning vil vi gjennomføre en god sanddressing for å gjøre overflaten jevnere, forhåpentligvis blir sanden levert denne uken og vi kan dresse så fort som mulig.

Isen har endelig smeltet på dammene våre og vi jobber knallhardt med vanningssystemet, hovedjobben har vært å ta en grundig gjennomgang av hele systemet, når vi først fikk oversikt delte vi opp jobbene i prioriteringer, først for å få vann overalt, for så å gå videre til å fikse de ødelagte komponentene og til slutt jevne ut spredere og ventilbokser slik at de ikke forstyrrer maskinene våre eller deg som golfspilleren. Vi har 3 gutter som jobber på heltid med systemet for øyeblikket, og vi har gjort bra fremgang, men har fortsatt mange problemer å løse.

Andre jobber som pågår er ulike tre-kutting prosjekter, hovedsakelig rundt utslags-stedene på hull 1, og høyre side av hull 13, tre-kutting prosjektene rydder i utgangspunktet og gir lettere tilgang til skogen, tyngre arbeid vil bli utført til høsten/ vinter. Planen er å klippe roughen, fairways og tees denne uken, de har ikke begynt å vokse fullt ut, men et klipp vil gjøre dem godt for å ta litt gress av dem og oppmuntre til ny vekst.
Kommer snart tilbake med flere nyheter.

Hilsen
Duncan og Team