Meny

Miklagard Business Club

 • HJEM
 • Miklagard Business Club

Miklagard Business Club og våre partnere

Miklagard Business Club er en arena hvor du kan utvikle din virksomhet på viktige salgs – og markedsområder. Vi tilbyr et omfattende bedriftsnettverk med sterke varemerker og virksomheter av ulike størrelser. Formålet er at vi gjennom partner – og golfaktiviteter skaper og bygger langsiktige relasjoner som styrker bedriftens salgsmuligheter, markedsprofilering, strategiske allianser og idé- og utviklingsprosesser.

Du kan inngå partneravtale på flere nivåer – TOTAL med full bransjeeksklusivitet og status som hovedpartner på Miklagard. PLUSSavtale med status bedriftspartner eller BASISavtale uten golf og kun deltakelse i MBCpartnermøter. (nevner for ordens skyld at vi også tilbyr isolerte golfavtaler uten tilknytning til MBC).

Våre partneravtaler innholder bl.a:

 • MBC partnermøter
 • MBC «speed meeting» – B2B / kunde/leverandørmøter
 • Fri spilleretter / 2 eller 4 tagger etter behov / «spill så mye dere vil»
 • MBC Golfserie – partnergolf / konkurranse / seks runder
 • Inkl. treningskonsept for ansatte og forretningsforbindelser
 • Din kundeturnering / til partnerpris
 • MBC Golfreiser
 • MBC events/arrangementer
 • Omfattende profilering på anlegg, nettsider og utvalgte kampanjer
 • Fri lån av styre – og møterom samt restaurantlokaler
 • Fri range
 • Partnerpriser på golfbil
 • Rabatter i golfshop
 • Partnerpriser på golfclinics / ABC-kurs («bli kjent med golf»)
 • Gratis nybegynnerkurs for dine kunder,leverandører, ansatte og deres familier

Kontakt Paal KJELSRUD

Kontakt Paal Kjelsrud for ytterligere informasjon og tilbud.

HOVEDSAMARBEIDSPARTNERE

mikla logos-01

Hovedsponsor og Partner
Konsulentvirksomhet

Next Hole

mikla logos-68

Hovedsamarbeidspartner
Allkopi NetPrint er Norges største grafiske leverandør og vi leverer ditt uttrykk på alle flater. Vår produktrekke strekker seg helt fra tradisjonelle trykksaker, storformat og byggetegninger – til design, utsmykning og innovative digitale løsninger. Du finner oss i de fleste byer, hele 18 avdelinger totalt – vi er også tilgjengelig døgnet rundt med vårt online trykkeri Allkopi NetPrint 24/7.

Allkopi NetPrint

mikla logos-02

Hovedsamarbeidspartner
Leverandør av frukt og grønt

Bama Storkjøkken

mikla logos-03

Hovedsamarbeidspartner
Leverandør av drikkevarer

Coca Cola

mikla logos-04

Hovedsamarbeidspartner
Ledende aktør innenfor områdene efaktura,EDI og fakturagodkjenning.

Compello

mikla logos-12

Hovedsamarbeidspartner
Faghandelkjede

Felleskjøpet

mikla logos-18

Hovedsamarbeidspartner
Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS yter fullskala juridisk rådgivning innenfor forretningsjuss, personskadeerstatning, fast eiendoms rettsforhold, konkurs og restrukturering, samt famile, arv og skifte.
Firmaet har hovedkontor på Lillestrøm, samt filialkontorer på Nittedal, Bjørkelangen og Jessheim.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co

mikla logos-09

Hovedsamarbeidspartner
Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareaktør

Hansa Borg Bryggerier

mikla logos-10

Hovedsamarbeidspartner
Landsdekkende kjede av Norges mest solide malermesterbedrifter

Håndverksgruppen

mikla logos-08

Hovedsamarbeidspartner
Ledende distributør av overflateprodukter til PROFF-markedet. Mal Proff ønsker å levere totalpakken til proffkunden, alt fra verktøy, maling, lim og gulv.

MALproff

mikla logos-28

Hovedsamarbeidspartner
Designed in Stockholm for an active Scandinavian lifestyle— bridging fashion and function

J.Lindeberg

white-background-2 -300x300 - Ryds Bilglass
Hovedsamarbeidspartner

VI TROR PÅ HELHET – For oss i Ryds Bilglass er ikke helhet bare et fint ord, det er selve kjernen i vår virksomhet. Vi reparerer og bytter ødelagte bilglass, men helhet innebærer imidlertid noe mer. Velger du oss vil vi også håndtere all kontakt med forsikringsselskapet, og dersom ruten må byttes kan vi tilby fri lånebil. I mange tilfeller trenger ikke frontruten å byttes, da reparerer vi den i stedet. Det sparer deg for både tid og penger, og sammen sparer vi også miljøet. Som sagt – Helhet er et kjernebegrep hos oss i Ryds Bilglass!

Ryds Bilglass

SØDERBERG med hvit bakgrunn

Hovedsamarbeidspartner

Som en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter, har vi som mål å forenkle forsikring for såvel bedrifter som privatpersoner. Våre oppdragsgivere er bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner.

Söderberg & Partners

FRANZEFOSS med hvit bakgrunn

Hovedsamarbeidspartner

En nesten 100 år lang industrihistorie og tradisjon for å ta vare på fremtiden.

Vi leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus.

Vår visjon er å være samfunnets beste valg!

Franzefoss

RB.no - 300x300

Hovedsamarbeidspartner

Romerikes Blad, dagsavis for sentrale deler av Romerike, utkommer i Lillestrøm.

Dekningsområde: Skedsmo, Lørenskog, Rælingen, Sørum, Fet, Aurskog-Høland, Enebakk, Nittedal, Gjerdrum, Nannestad, Ned, Hurdal, Ullensaker, Eidsvoll

rb.no

BEDRIFTSPARTNERE

Bajasen til MBC-side

Bedriftspartner

Vår spesialkompetanse: Bedriftsidentitet, Strategi, Webdesign, Content, Kampanjer, kommunikajson.

Bajasen

mikla logos-13

Bedriftspartner
Bilia Jessheim er autorisert merkeforhandler og verksted for Volvo. Hos oss finner du også et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Alle bruktbiler leveres med markedets kanskje beste garanti – Volvo Selekt. Dekk, tilbehør og Volvo originaldeler kan du kjøpe i delebutikken. Vi samarbeider med Bilia Risløkka på bilskade.

Bilia Personbil AS har sin historie helt tilbake til 1933 da John Erik Isberg startet bilforretning med Volvo-agentur i Oslo. På Jessheim har vi vært siden 1978, og er i dag en del av Nordens største bilkjede. Vi har et unikt utvalg av produkter og tjenester. Bilia er en av de største aktørene i markedet, og satser kontinuerlig på å øke kundetilfredsheten.

All virksomhet hos Bilia Jessheim tar utgangspunkt i konsernets kjerneverdier. Bilia skal kontinuerlig utvikle nye, attraktive konsepter og servicetjenester samt anvende ny teknologi som skaper;

Tilgjengelighet – Engasjement – Unik bilopplevelse

Vi holder til i Bilbyen på Jessheim. Kontakt oss for en hyggelig bilprat!

Bilia Jessheim

BUY in SPAIN logo 4

Bedriftspartner

Hvorfor bruke oss som din rådgiver ved kjøp av eiendom i Spania:

 – Vårt team i Spania har mer enn 10 års erfaring med formidling av eiendom i Spania

 – Vårt team i Norge kjenner Spania godt, både som fast feriested og tidligere fastboende

 – Vår advokat kvalitetssikrer alle prosjekter vi er involvert i

 – Vi gir råd om hvordan du bør finansiere ditt kjøp

 – Vi har erfaring med å eie eiendom i Spania, både som privat feriebolig og som investering

Eiendommene på vår nettside er kun et lite utvalg av det vi formidler.

Vi har direkte eller via samarbeidspartnere avtaler med de fleste utbyggere på Costa Blanca, Costa Calida og Costa del Sol. 

BUY IN SPAIN

mikla logos-19

Bedriftspartner
En av verdens ledende leverandører av digitale produkter for bildebehandling og løsninger til både hjem og kontor.

Canon

mikla logos-67
Bedriftspartner

Com2gether er en totalleverandør av kundetilpassede handels-, IT- og kommunikasjonstjenester til små og mellomstore bedrifter og kjeder. Vi har lang bransjeerfaring.  Selskapet ble etablert i 1993 og har i løpet av disse årene kjøpt opp flere selskap i beslektede bransjer. Det gjør at Com2gether tilbyr hele spekteret av tjenester og produkter for at små og mellomstore bedrifter og kjeder får tilpassede og komplette løsninger.   Vi har avdelinger over hele landet. Én leverandør og ett kontaktpunkt sikrer våre bedriftskunder en enklere hverdag. Våre kasseløsninger overfører relevant informasjon til regnskapssystem og gjør ordre, innkjøp, fakturering, purring og lagerføring oversiktlig og enkelt.   Dette sikrer at våre bedriftskunder blir mer effektive og oppnår konkurransemessige fordeler.

Com2gether

mikla logos-20

Bedriftspartner
Kjøp, salg og utleie av eiendom.

Falch Brovold Invest

mikla logos-25

Bedriftspartner
Flex Bemanning representerer solid erfaring i rekruttering og bemanning i en rekke bransjer som bygg- og anlegg, engineering, lager og logistikk, salg, markedsføring, kontor/administrasjon

Flex Norge

mikla logos-21

Bedriftspartner
Tømrerfirma Gjerdrum Byggservice ble etablert i 2011. Selskapet er forhandler av Systemhus. Vi er en bedrift som setter deg som kunde i fokus – hos oss skal du oppleve byggeprosessen som positiv og trygg – helt fra første møte og fram til huset står ferdig. Vi tar også på oss totalprosjekter med jobben som koordinator og prosjektleder i oppdrag som involverer flere faggrupper. Selskapet utfører alle typer rehabiliteringsarbeider relatert til eksisterende bygninger, for eksempel etterisolering, skifte av vinduer, skifte av dører, skifte av tak. Vi kan sette opp nye tilbygg og pusse opp bad. Gjerdrum Byggservice utfører alt innen tømrerarbeid – bl.a. oppdrag som utskifting av dører og vinduer, takvindu, boder, småreparasjoner, terrasser, kjøkken montering, , støp av trapp og plate, små mureprosjekter, ombygginger, innredninger, utvendig trapper, vedlikehold etc. Vi tar både små og store jobber – ingen jobb er for liten.

Gjerdrum Byggservice

mikla logos-24

Bedriftspartner
«Vi skal være den ledende norskeide Executive Search-aktøren i markedet». ISCO Group er spesialister på Executive Search; aktivt søk i markedet etter toppledere, mellomledere, nøkkelmedarbeidere og styremedlemmer.Vi er et bredt sammensatt team med lang og variert erfaring. Sammen med et høykompetent research- og stabsteam gir dette et stort mangfold av bakgrunn og kompetanse. Siden vår oppstart i 1982 har vi gjennomført et betydelig antall oppdrag for norske og internasjonale selskaper, offentlig forvaltning og foretak.

ISCO Group

mikla logos-29

Bedriftspartner
Invento Kapitalforvaltning tilbyr formuesforvaltning og investeringstjenester for privatpersoner, bedrifter, stiftelser, foreninger og institusjoner. Vår visjon er å gjøre våre klienter finansielt tryggere og i bedre stand til å ivareta egne verdier. Invento

Kapitalforvaltning har i dag mer enn 20 høyt kvalifiserte medarbeidere fordelt på våre kontorer i Oslo og Bergen. Vi har en målsetning om å yte investeringstjenester og tilknyttede tjenester av høyeste kvalitet på en profesjonell og kundevennlig måte.

Invento Kapitalforvaltning

mikla logos-30

Bedriftspartner
Juuls Rørservice AS har 11 ansatte. Bedriften er basert på tradisjonell rørlegger-virksomhet, og påtar seg alle typer oppdrag innenfor VVS.

Juuls Rørservice

mikla logos-27

Bedriftspartner
Forhandler av kontormøbler

Kjellmann Office

LEAD EVENT LOGO 300x300

Bedriftspartner

Mennesker er gullet i bedriften i dag, og hvordan de virker sammen er avgjørende for utvikling og gode resultater.

For oss er ikke et arrangement bare et arrangement. Det er en hendelse eller begivenhet hvor mennesker er sammen med en hensikt. Vår lange erfaring, vårt sterke engasjement og vår evne til å skreddersy et innhold for ditt arrangement, kan hjelpe deg med dette.

Lead Event

mikla logos-31

Bedriftspartner
Romerikes lag i tippeligaen

LSK

mikla logos-32

Bedriftspartner
Som malermester utfører vi alt innen nybygg, rehabilitering, utvendige fasader og gulvlegging både i det private og offentlige markedet. Vi garanterer kvalitet i hvert strøk. Godt håndverk skiller seg ofte ikke fra dårlig håndverk på pris, men alltid på kvalitet. Alt handler om innstilling til kvalitet og arbeidsmoral hos håndverkeren som utfører jobben. Eller yrkesstolthet som mange også kaller det.

Malermester Rune Toftner AS

Mowi 300x300

Bedriftspartner
Mowi er Norges største matvareprodusent og produserer daglig 5 millioner sunne måltider.

Mowi

mikla logos-35

Bedriftspartner
Strategisk partner innen digital markedsføring. ( exAdGroupOne )

Media Performance er et digitalt mediebyrå som får nettet og digitale medier til å spille på lag med din virksomhet. Vi jobber like gjerne med digitale strategier som med praktisk gjennomføring av kampanjer. Vårt fokus er å definere og identifisere målgrupper, utvikle tilbud og kampanjer som engasjerer og – ikke minst – og konvertere interesse til salg. Vi analyserer effekter og data, finner sammenhenger og dokumenterer resultater på alle stadier i prosessen. Dette gir oss – og våre oppdragsgivere – innsikt som setter oss i stand til å maksimere effekten av organisk og betalt digital tilstedeværelse. Media Performance inngår i alliansen Trendheim – som tilbyr ekspertise innen forretningsutvikling og strategi, økonomi, kommunikasjonsstrategi, reklame og PR, film og performance marketing/CRM.

Media Performance

mikla logos-42

Bedriftspartner
Fra 1877 til i dag har Odal Sparebank vært den personlige, hjelpsomme og pålitelige banken for vanlige folk og bedrifter.Banken har fire kontorer – Sand i Nord-Odal, Skarnes i Sør-Odal, Kongsvinger og på Kløfta. Odal Sparebank er en frittstående bank med sterk lokal forankring. Vi arbeider for lokal vekst og utvikling, både i næring, kultur og idrett.

Odal Sparebank

mikla logos-41

Bedriftspartner
Oppover jobber med kommunikasjon mellom mennesker, og tilbyr bedrifter trening innen områdene:

Oppnå god kommunikasjon med dine kollegaer
Øke omsetning gjennom riktig bruk av salg- og forhandlingsteknikker
Skape en vinnerkultur
Nå frem med ditt budskap gjennom presentasjon- og innflytelsesteknikker
Bli en enda bedre leder
Jobbe smartere gjennom effektivisering av organisasjonen

Et sentralt område i all trening er å gi den enkelte en større forståelse for sine sterke sider og områder for utvikling – når det gjelder kommunikasjon og samspill med andre mennesker.

Oppover

mikla logos-40

Bedriftspartner
Vi er din personlige guide til å få det du ønsker å oppnå – og vi tar deg nærmere opplevelsen du søker.
Vi har lang erfaring til å gi de beste råd som passer ditt behov. Vi er en blid og hyggelig gjeng som ønsker det beste for deg og dine. Vi har en stor utstillingshall med noe for enhver smak og vi har flott utstyrsbutikk med godt utvalg med alt som hører camping og fritiden til + mye mer. Kjøper du en bobil der de kan bobil kjøper du av noen som vet hva de selger. Vi er en forhandler i Kroken Caravan Gruppen.

Oslo Caravan

mikla logos-39

Bedriftspartner
Velkommen til PRIVATmegleren Brustad & Partnere på Jessheim!

PRIVATmegleren er spesialister på omsetning av attraktive eiendommer og nybygg, i og utenfor landets storbyer. Vi ligger i front hva gjelder innovasjon og fornyelser i bransjen. Vi har alle virkemidlene som skal til både for et vellykket kjøp og salg. Vårt konsept er annerledes, og vi skiller oss ut i forhold til våre konkurrenter i et marked hvor de fleste meglerselskap oppfattes som svært like. «Når du benytter PRIVATmegleren kan du forvente en megler med spesiell transaksjonserfaring og kompetanse på salg av eiendom. Våre meglere er håndplukket blant de beste i bransjen både på fag, kvalitet og kundetilfredshet. En PRIVATmegler må oppfylle spesielt omfattende servicekrav i sin meglertjeneste.» Vi erfarer til stadighet at en gjennomført og eksklusiv salgspresentasjon tiltrekker flere kjøpere og øker sannsynligheten for å oppnå høyere pris.

PRIVATmegleren Jessheim

mikla logos-37

Bedriftspartner
Proff Forvalt er Proff AS sitt satsningsområde innen kreditt- og regnskapsinformasjon. Vi har vært i markedet siden 1991 og er solid forankret som en pålitelig og seriøs samarbeidspartner for norsk næringsliv og offentlig virksomhet. Proff Forvalt leverer oppdaterte opplysninger innen kreditt- og markedsinformasjon. Våre samarbeidspartnere/informasjonsleverandører er bl.a. Statistisk sentralbyrå, Handelshøgskolen i Bodø (siviløkonomstudiet) og Brønnøysundregistrene.

Proff Forvalt

mikla logos-48

Bedriftspartner
Startet i Oslo/Akershus i 2009. Senere utvidet til Oslo, Romerike, Follo, Indre Østfold, Gjøvik, Lillehammer, Hønefoss og Drammen. Spiller god og variert musikk fra 60-tallet og frem til i dag.

Radio Metro

mikla logos-47

Bedriftspartner
Ramirent er More Than Machines. Vi er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private. Ramirents styrke er nettopp å kombinere de ansattes erfaringer og kunnskap, med evnen til å forstå de ulike kundenes behov. På denne måten skapes bærekraftige løsninger, og våre kunder kan bruke mer av sin tid til å fokusere på egen kjernevirksomhet.

Ved å kombinere vår service og kompetanse med høy kvalitet på utstyret, kan vi jobbe som en samarbeidspartner og bidrar til at kundenes prosjekter holder fremdriftsplanen. Våre kunder skal oppnå produktivitet, spare tid og bli mer effektive. Vi sørger for god logistikk, og bidrar til økt sikkerhet og eco-effektivisering på prosjekter. Våre kjerneverdier er å være åpen, progressiv og engasjert.

Med seksti års erfaring er hensikten å bygge videre på Ramirents sterke kultur, og vokse som en kunnskapsbedrift som bidrar til utvikling av utleiebransjen. Ramirent Norge er representert med 42 utleiesentere hvor dyktige medarbeidere hjelper deg med ditt behov. Hovedkontoret ligger på Hvam hvor vi også har et utleiesenter som dekker hele Romerike.

Ramirent

mikla logos-44

Bedriftspartner
Scaleit har vært leverandør til Norsk industri og næringsliv siden 1971. Som Norges eneste fullsortiments vektleverandør kan vi tilby komplette løsninger, og vi vil alltid kunne tilby den tekniske løsning hver enkelt kunde er best tjent med. Vi har alltid valgt å fokusere på at våre produkter skal ha høy kvalitet, lang levetid og derved god totaløkonomi for kunden. Derfor har vi alle typer kunder på vår referanseliste, fra den minste torghandler til de største konsern og entreprenører.

Scaleit

Stanley Security på hvit bakgrunn

Bedriftspartner

Selv om vi er en del av et internasjonalt konsern så handler det om å være god lokalt. Stanley Security Norge er din lokale leverandør av sikkerhetstjenester i hele Norge. Med 17 ulike sikkerhetsstasjoner rundt i Norge – fra Kristiansand til Kirkenes – har vi opprettholdt vår lokale tilstedeværelse og nære kundekontakt.

Stanley Security

mikla logos-49

Bedriftspartner
Elektrobedrift som driver med alle typer elektriske installasjoner i hus, hjem og industri. Vi utfører oppgaver av alle størrelser

Strømmen El-installasjon

mikla logos-65

Bedriftspartner
Leverandør av golfutstyr

Titleist

Untitled-3-01

Bedriftspartner
TheVIT tilbyr et tjenestekonsept innen økonomi, regnskap, lønn, analyse, HR og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling. Som kunde hos oss får du tilgang til din egen meget kompetente regnskap og økonomiavdeling og, eller HR-avdeling, i en form og omfang som passer din virksomhet.

TheVit Lillestrøm

mikla logos-52

Bedriftspartner
Star Alliance member Turkish Airlines is a 4-star airline with a fleet of 263 (passenger and cargo) aircraft flying to 259 destinations worldwide with 216 international and 43 domestic. One of the leading airlines of the world that flies to more countries than any other airline.

Turkish Airlines

mikla logos-53

Bedriftspartner
Ullensaker/Kisa – kommunens fotballstolthet spiller i OBOS-ligaen. Vi håper laget får en fantastisk sesong!

Ullensaker/Kisa Fotball Elite

mikla logos-54

Bedriftspartner
Til ditt arrangement kan vi levere alt fra tak over hodet og gulv under beina, til bord stoler og dekketøy.

Utleietelt.no

mikla logos-55

Bedriftspartner
Vanpee Norge AS har siden starten i 1996 tilbudt miljø- og energibesparende komponenter og lysstyringer. Fra 2009 kan vi også tilby skilt- og dekorbelysning. Vanpee har etablert seg som en naturlig samarbeidspartner for produsenter, grossister, elektroinstallatører og rådgivende ingeniører. Vanpee er en del av et stort internasjonalt konsern, og har søsterselskaper i mange europeiske land. Vanpee AS er et selskap i Lagercrantz Group AB, notert på NASDAQ OMX Stockholm siden 2001.

Vanpee Norge

mikla logos-56

Bedriftspartner
Veflen Entreprenør AS er i dag et rent driftselskap og datterselskap til Otto Veflen Maskinentreprenør AS. Firmaet har i stor grad spesialisert seg på leveranser av kabelanlegg for Teleselskaper og Energiverk, Fjernvarmeanlegg, VA-anlegg samt andre samferdselstekniske anlegg i sterkt trafikkerte områder.

Veflen Entreprenør

mikla logos-57

Bedriftspartner
Kreditt, faktura og inkassotjenester

Visma Collectors

mikla logos-59

Bedriftspartner
Økonomiske Løsninger AS er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet av arbeidstilsynet. Alle renholdsbedrifter skal fra 01.12.12 være godkjent for å utføre renhold. Økonomiske Løsninger AS er ett av få renholdsfirmaer som kun driver renhold til borettslag. Vi besitter gode kunnskaper om hva slags tjenester våre oppdragsgivere har behov for, da vi har kartlagt markedet for de tjenester borettslagene etterspør. Kvalitet, punktlighet, renhet, besparelser, fornøyde beboere og ikke minst personlig kontakt med borettslagetFirmaet har eksistert i 15 år.

Økonomiske Løsninger

Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.