Miklagard Business Club

 • HJEM
 • Miklagard Business Club

Miklagard Business Club og våre partnere

Miklagard Business Club er en arena hvor du kan utvikle din virksomhet på viktige salgs – og markedsområder. Vi tilbyr et omfattende bedriftsnettverk med sterke varemerker og virksomheter av ulike størrelser. Formålet er at vi gjennom partner – og golfaktiviteter skaper og bygger langsiktige relasjoner som styrker bedriftens salgsmuligheter, markedsprofilering, strategiske allianser og idé- og utviklingsprosesser.

Du kan inngå partneravtale på flere nivåer – PLATINUM med mulighet for full bransjeeksklusivitet og status som bedriftspartner på Miklagard. PREMIUM avtale med status bedriftspartner eller PARTNER avtale med golf og deltakelse i MBCpartnermøter.

Våre partneravtaler innholder bl.a:

 • MBC partnermøter
 • MBC «speed meeting» – B2B / kunde/leverandørmøter
 • MBC Avtale med Green Fee billetter via GolfMore Appen iht avtalenivå
 • MBC Golfserie – partnergolf / konkurranse / fire til seks runder
 • Inkl. treningskonsept for ansatte og forretningsforbindelser
 • Din kundeturnering / til partnerpris
 • MBC Golfreiser
 • MBC events/arrangementer
 • Omfattende profilering på anlegg, nettsider og utvalgte kampanjer
 • Fri lån av styre – og møterom samt restaurantlokaler
 • Fri range
 • Partnerpriser på golfbil
 • Rabatter i golfshop
 • Partnerpriser på golfclinics / ABC-kurs («bli kjent med golf»)
 • Gratis nybegynnerkurs for dine kunder,leverandører, ansatte og deres familier

Kontakt Paal KJELSRUD

Kontakt Paal Kjelsrud for ytterligere informasjon og tilbud.

MBC Events 2020 datoer

BEDRIFTSPARTNERE

academica-logoutenstriper-transp

Academica Malerentreprenøren AS ble stiftet i 2006 og vi holder til i Industriveien 6 på Lørenskog. Vi har egen gulv- og maleravdeling i tillegg til serviceavdeling, og vi leverer fagarbeid av høy kvalitet til fornuftig pris.

Vi utfører maler- og gulvarbeid på store byggeprosjekter og i privatmarkedet.  Vi utfører også rehabiliteringer og arbeid på diverse skoler i Oslo og Akershus.

ACADEMICA

mikla logos-68

Allkopi NetPrint er Norges største grafiske leverandør og vi leverer ditt uttrykk på alle flater. Vår produktrekke strekker seg helt fra tradisjonelle trykksaker, storformat og byggetegninger – til design, utsmykning og innovative digitale løsninger. Du finner oss i de fleste byer, hele 18 avdelinger totalt – vi er også tilgjengelig døgnet rundt med vårt online trykkeri Allkopi NetPrint 24/7.

Allkopi NetPrint

Bajasen til MBC-side

Vår spesialkompetanse: Bedriftsidentitet, Strategi, Webdesign, Content, Kampanjer, kommunikajson.

Bajasen

mikla logos-02

Leverandør av frukt og grønt

Bama Storkjøkken

BI

Handelshøyskolen BI skal være en ledende handelshøyskole i Europa og tiltrekke seg kvalifiserte studenter og de beste fagkreftene, både når det gjelder forskning og undervisning. Viktigheten av bærekraft, digital påvirkning og evnen til å arbeide effektivt i en internasjonal sammenheng skal integreres i alle våre kurs.

BI

mikla logos-13

Bilia Jessheim er autorisert merkeforhandler og verksted for Volvo. Hos oss finner du også et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Alle bruktbiler leveres med markedets kanskje beste garanti – Volvo Selekt. Dekk, tilbehør og Volvo originaldeler kan du kjøpe i delebutikken. Vi samarbeider med Bilia Risløkka på bilskade.

Bilia Personbil AS har sin historie helt tilbake til 1933 da John Erik Isberg startet bilforretning med Volvo-agentur i Oslo. På Jessheim har vi vært siden 1978, og er i dag en del av Nordens største bilkjede. Vi har et unikt utvalg av produkter og tjenester. Bilia er en av de største aktørene i markedet, og satser kontinuerlig på å øke kundetilfredsheten.

All virksomhet hos Bilia Jessheim tar utgangspunkt i konsernets kjerneverdier. Bilia skal kontinuerlig utvikle nye, attraktive konsepter og servicetjenester samt anvende ny teknologi som skaper;

Tilgjengelighet – Engasjement – Unik bilopplevelse

Vi holder til i Bilbyen på Jessheim. Kontakt oss for en hyggelig bilprat!

Bilia Jessheim

blostrupmoen02 (1)

Kunnskap redder liv!

Blostrupmoen Norge har siden 2006 levert førstehjelpskurs, hjertestartere og førstehjelpsutstyr det norske bedriftsmarkedet, lag og foreninger.
Vår løsning har hittil bidratt til at minst 50 liv er reddet!

Virksomheten er landsdekkende og styres fra kontoret på Dal i Eidsvoll.
Vår kurskatalog består av:

 • Førstehjelpskurs med bruk av hjertestarter
 • FSE-kurs
 • Livredning i vann
 • Fallsikring
 • El-sikkerhet bil

Vel møtt til kurs!

Blostrupmoen

BUY in SPAIN logo 4

Hvorfor bruke oss som din rådgiver ved kjøp av eiendom i Spania:

 – Vårt team i Spania har mer enn 10 års erfaring med formidling av eiendom i Spania

 – Vårt team i Norge kjenner Spania godt, både som fast feriested og tidligere fastboende

 – Vår advokat kvalitetssikrer alle prosjekter vi er involvert i

 – Vi gir råd om hvordan du bør finansiere ditt kjøp

 – Vi har erfaring med å eie eiendom i Spania, både som privat feriebolig og som investering

Eiendommene på vår nettside er kun et lite utvalg av det vi formidler.

Vi har direkte eller via samarbeidspartnere avtaler med de fleste utbyggere på Costa Blanca, Costa Calida og Costa del Sol. 

BUY IN SPAIN

mikla logos-19

En av verdens ledende leverandører av digitale produkter for bildebehandling og løsninger til både hjem og kontor.

Canon

mikla logos-03

Leverandør av drikkevarer

Coca Cola

c2g-logo-box-u-tekst_orig2

Com2gether er en totalleverandør av kundetilpassede handels-, IT- og kommunikasjonstjenester til små og mellomstore bedrifter og kjeder. Vi har lang bransjeerfaring.

Selskapet ble etablert i 1993 og har i løpet av disse årene kjøpt opp flere selskap i beslektede bransjer. Det gjør at Com2gether tilbyr hele spekteret av tjenester og produkter for at små og mellomstore bedrifter og kjeder får tilpassede og komplette løsninger.   Vi har avdelinger over hele landet. Én leverandør og ett kontaktpunkt sikrer våre bedriftskunder en enklere hverdag.

Våre kasseløsninger overfører relevant informasjon til regnskapssystem og gjør ordre, innkjøp, fakturering, purring og lagerføring oversiktlig og enkelt.   Dette sikrer at våre bedriftskunder blir mer effektive og oppnår konkurransemessige fordeler.

Com2gether

mikla logos-04

Ledende aktør innenfor områdene efaktura,EDI og fakturagodkjenning.

Compello

DB-SCHENKER

DB Schenker er dedikert til å skape innovative løsninger som utfordrer dagens systemer for forsyningskjeder. Vi har 140 års erfaring og er en ledende aktør i den globale transport- og logistikkindustrien. Vi er stolt over å kunne støtte industri og handel i global varehandel.

DB Schenker

Shufl.

SHUFL. er markedsledende leverandør av shuffleboard i Europa, med kvalitet og spilleglede i fokus.

Ønsker du et enda bedre arbeidsmiljø på kontoret, økt omsetning på ditt serveringssted, et aktivitetstilbud til dine gjester eller et unikt møbel i ditt hjem? Ta kontakt.

European Shuffleboard

mikla logos-20

Kjøp, salg og utleie av eiendom.

Falch Brovold Invest

mikla logos-12

Faghandelkjede

Felleskjøpet

mikla logos-25

Flex Bemanning representerer solid erfaring i rekruttering og bemanning i en rekke bransjer som bygg- og anlegg, engineering, lager og logistikk, salg, markedsføring, kontor/administrasjon

Flex Norge

Franzefoss1

En nesten 100 år lang industrihistorie og tradisjon for å ta vare på fremtiden.

Vi leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus.

Vår visjon er å være samfunnets beste valg!

Franzefoss

mikla logos-21

Tømrerfirma Gjerdrum Byggservice ble etablert i 2011. Selskapet er forhandler av Systemhus. Vi er en bedrift som setter deg som kunde i fokus – hos oss skal du oppleve byggeprosessen som positiv og trygg – helt fra første møte og fram til huset står ferdig. Vi tar også på oss totalprosjekter med jobben som koordinator og prosjektleder i oppdrag som involverer flere faggrupper. Selskapet utfører alle typer rehabiliteringsarbeider relatert til eksisterende bygninger, for eksempel etterisolering, skifte av vinduer, skifte av dører, skifte av tak. Vi kan sette opp nye tilbygg og pusse opp bad. Gjerdrum Byggservice utfører alt innen tømrerarbeid – bl.a. oppdrag som utskifting av dører og vinduer, takvindu, boder, småreparasjoner, terrasser, kjøkken montering, , støp av trapp og plate, små mureprosjekter, ombygginger, innredninger, utvendig trapper, vedlikehold etc. Vi tar både små og store jobber – ingen jobb er for liten.

Gjerdrum Byggservice

mikla logos-18

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS yter fullskala juridisk rådgivning innenfor forretningsjuss, personskadeerstatning, fast eiendoms rettsforhold, konkurs og restrukturering, samt famile, arv og skifte.
Firmaet har hovedkontor på Lillestrøm, samt filialkontorer på Nittedal, Bjørkelangen og Jessheim.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co

Hansa Borg

Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareaktør

Hansa Borg Bryggerier

hills200x200

I en avskild dal gränsande till Sandsjöbacka naturreservat utanför Göteborg ligger Hills Golf & Sports Club mycket vackert beläget. Banan, som invigdes 2005, bjuder på en golf- och naturupplevelse av högsta klass och är ursprungligen en skapelse av de berömda golfbanearkitekterna Arthur Hills och Steve Forrest.

HILLS

holship2

HOLSHIP Danmark was established in 1967 under the name Holbæk Shipping & Spedition A/S. From the start main activities were break bulk cargo handling, warehousing and general freight forwarding.

In the years to come not only the name changed but also the activities of the company. Today we are situated in all the Scandinavian & Baltic countries.

The HOLSHIP Group is a dynamic and modern freight forwarding and logistics company. We believe that our most important asset is our creative and experienced employees along with our worldwide network of agents.

HOLSHIP

Hurtigruta_logo_oppdatert (002)

Hurtigruta Carglass er landsdekkende, og vi hjelper deg å reparere og skifte frontrute uavhengig av bilmerke eller årsmodell på bilen din.

Hurtigruta carglass

mikla logos-10

Landsdekkende kjede av Norges mest solide malermesterbedrifter

Håndverksgruppen

Invento Kapitalforvaltning

Invento Kapitalforvaltning tilbyr formuesforvaltning og investeringstjenester for privatpersoner, bedrifter, stiftelser, foreninger og institusjoner. Vår visjon er å gjøre våre klienter finansielt tryggere og i bedre stand til å ivareta egne verdier. Invento

Kapitalforvaltning har i dag mer enn 20 høyt kvalifiserte medarbeidere fordelt på våre kontorer i Oslo og Bergen. Vi har en målsetning om å yte investeringstjenester og tilknyttede tjenester av høyeste kvalitet på en profesjonell og kundevennlig måte.

Invento Kapitalforvaltning

Isco Group2

«Vi skal være den ledende norskeide Executive Search-aktøren i markedet». ISCO Group er spesialister på Executive Search; aktivt søk i markedet etter toppledere, mellomledere, nøkkelmedarbeidere og styremedlemmer.Vi er et bredt sammensatt team med lang og variert erfaring. Sammen med et høykompetent research- og stabsteam gir dette et stort mangfold av bakgrunn og kompetanse. Siden vår oppstart i 1982 har vi gjennomført et betydelig antall oppdrag for norske og internasjonale selskaper, offentlig forvaltning og foretak.

ISCO Group

mikla logos-28

Designed in Stockholm for an active Scandinavian lifestyle— bridging fashion and function

J.Lindeberg

jfh kulde 200x200

JFH Kulde as holder til på Skedsmokorset og har sitt virke i Oslo og Akershus. Våre kunder er shoppingsentre, kommunale anlegg, laboratorier og forskningssentre. For privatkunder og borettslag tilbyr vi varmepumper i utførelse Luft/luft, Luft/vann og Bergvarme.

Vi er en totalleverandør innen kjøle og varmepumpeanlegg og representerer produkter med høy kvalitet, og kan nevne Mitsubishi Electric, Panasonic, NIBE, Thermia og innen isvansmaskiner MTA fra Italia.

JFH Kulde as er F-gass sertifisert kl 1. Er NOVAP godkjent og har mer enn 35 års erfaring i bransjen.

JFH KULDE

Juuls rørservice2

Juuls Rørservice AS har 11 ansatte. Bedriften er basert på tradisjonell rørlegger-virksomhet, og påtar seg alle typer oppdrag innenfor VVS.

Juuls Rørservice

Kjellmann office

Forhandler av kontormøbler

Kjellmann Office

KJUS

kroken-logo-white

Vi er din personlige guide til å få det du ønsker å oppnå – og vi tar deg nærmere opplevelsen du søker.
Vi har lang erfaring til å gi de beste råd som passer ditt behov. Vi er en blid og hyggelig gjeng som ønsker det beste for deg og dine. Vi har en stor utstillingshall med noe for enhver smak og vi har flott utstyrsbutikk med godt utvalg med alt som hører camping og fritiden til + mye mer. Kjøper du en bobil der de kan bobil kjøper du av noen som vet hva de selger. Vi er en forhandler i Kroken Caravan Gruppen.

Kroken Caravan

LEAD EVENT LOGO 300x300

Mennesker er gullet i bedriften i dag, og hvordan de virker sammen er avgjørende for utvikling og gode resultater.

For oss er ikke et arrangement bare et arrangement. Det er en hendelse eller begivenhet hvor mennesker er sammen med en hensikt. Vår lange erfaring, vårt sterke engasjement og vår evne til å skreddersy et innhold for ditt arrangement, kan hjelpe deg med dette.

Lead Event

le benjamin

le Benjamin Bar & Bistro er en uformell fransk bistro med autentisk fransk mat laget fra grunnen av med gode råvarer, spennende og varierte viner. Og ikke minst et rikholdig utvalg av franske oster.

le benjamin

mikla logos-31

Nedre Romerikes lag i OBOSligaen

LSK

Rune Toftner Malermester

Som malermester utfører vi alt innen nybygg, rehabilitering, utvendige fasader og gulvlegging både i det private og offentlige markedet. Vi garanterer kvalitet i hvert strøk. Godt håndverk skiller seg ofte ikke fra dårlig håndverk på pris, men alltid på kvalitet. Alt handler om innstilling til kvalitet og arbeidsmoral hos håndverkeren som utfører jobben. Eller yrkesstolthet som mange også kaller det.

Malermester Rune Toftner AS

mikla logos-08

Ledende distributør av overflateprodukter til PROFF-markedet. Mal Proff ønsker å levere totalpakken til proffkunden, alt fra verktøy, maling, lim og gulv.

MALproff

media-performance_223x223

Strategisk partner innen digital markedsføring. ( exAdGroupOne )

Media Performance er et digitalt mediebyrå som får nettet og digitale medier til å spille på lag med din virksomhet. Vi jobber like gjerne med digitale strategier som med praktisk gjennomføring av kampanjer. Vårt fokus er å definere og identifisere målgrupper, utvikle tilbud og kampanjer som engasjerer og – ikke minst – og konvertere interesse til salg. Vi analyserer effekter og data, finner sammenhenger og dokumenterer resultater på alle stadier i prosessen. Dette gir oss – og våre oppdragsgivere – innsikt som setter oss i stand til å maksimere effekten av organisk og betalt digital tilstedeværelse. Media Performance inngår i alliansen Trendheim – som tilbyr ekspertise innen forretningsutvikling og strategi, økonomi, kommunikasjonsstrategi, reklame og PR, film og performance marketing/CRM.

Media Performance

Mowi 300x300

Mowi er Norges største matvareprodusent og produserer daglig 5 millioner sunne måltider.

Mowi

mikla logos-01

Konsulentvirksomhet

Next Hole

mikla logos-42

Fra 1877 til i dag har Odal Sparebank vært den personlige, hjelpsomme og pålitelige banken for vanlige folk og bedrifter.Banken har fire kontorer – Sand i Nord-Odal, Skarnes i Sør-Odal, Kongsvinger og på Kløfta. Odal Sparebank er en frittstående bank med sterk lokal forankring. Vi arbeider for lokal vekst og utvikling, både i næring, kultur og idrett.

Odal Sparebank

mikla logos-41

Oppover jobber med kommunikasjon mellom mennesker, og tilbyr bedrifter trening innen områdene:

Oppnå god kommunikasjon med dine kollegaer
Øke omsetning gjennom riktig bruk av salg- og forhandlingsteknikker
Skape en vinnerkultur
Nå frem med ditt budskap gjennom presentasjon- og innflytelsesteknikker
Bli en enda bedre leder
Jobbe smartere gjennom effektivisering av organisasjonen

Et sentralt område i all trening er å gi den enkelte en større forståelse for sine sterke sider og områder for utvikling – når det gjelder kommunikasjon og samspill med andre mennesker.

Oppover

Privatmegleren

Velkommen til PRIVATmegleren Brustad & Partnere på Jessheim!

PRIVATmegleren er spesialister på omsetning av attraktive eiendommer og nybygg, i og utenfor landets storbyer. Vi ligger i front hva gjelder innovasjon og fornyelser i bransjen. Vi har alle virkemidlene som skal til både for et vellykket kjøp og salg. Vårt konsept er annerledes, og vi skiller oss ut i forhold til våre konkurrenter i et marked hvor de fleste meglerselskap oppfattes som svært like. «Når du benytter PRIVATmegleren kan du forvente en megler med spesiell transaksjonserfaring og kompetanse på salg av eiendom. Våre meglere er håndplukket blant de beste i bransjen både på fag, kvalitet og kundetilfredshet. En PRIVATmegler må oppfylle spesielt omfattende servicekrav i sin meglertjeneste.» Vi erfarer til stadighet at en gjennomført og eksklusiv salgspresentasjon tiltrekker flere kjøpere og øker sannsynligheten for å oppnå høyere pris.

PRIVATmegleren Jessheim

Proff_forvalt_1080x200

Proff Forvalt er Proff AS sitt satsningsområde innen kreditt- og regnskapsinformasjon. Vi har vært i markedet siden 1991 og er solid forankret som en pålitelig og seriøs samarbeidspartner for norsk næringsliv og offentlig virksomhet. Proff Forvalt leverer oppdaterte opplysninger innen kreditt- og markedsinformasjon. Våre samarbeidspartnere/informasjonsleverandører er bl.a. Statistisk sentralbyrå, Handelshøgskolen i Bodø (siviløkonomstudiet) og Brønnøysundregistrene.

Proff Forvalt

radiometro-logo

Startet i Oslo/Akershus i 2009. Senere utvidet til Oslo, Romerike, Follo, Indre Østfold, Gjøvik, Lillehammer, Hønefoss og Drammen. Spiller god og variert musikk fra 60-tallet og frem til i dag.

Radio Metro

RB.no - 300x300

Romerikes Blad, dagsavis for sentrale deler av Romerike, utkommer i Lillestrøm.

Dekningsområde: Skedsmo, Lørenskog, Rælingen, Sørum, Fet, Aurskog-Høland, Enebakk, Nittedal, Gjerdrum, Nannestad, Ned, Hurdal, Ullensaker, Eidsvoll

rb.no

Ramirent_Logo_Primary_Office1

Ramirent er More Than Machines. Vi er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private. Ramirents styrke er nettopp å kombinere de ansattes erfaringer og kunnskap, med evnen til å forstå de ulike kundenes behov. På denne måten skapes bærekraftige løsninger, og våre kunder kan bruke mer av sin tid til å fokusere på egen kjernevirksomhet.

Ved å kombinere vår service og kompetanse med høy kvalitet på utstyret, kan vi jobbe som en samarbeidspartner og bidrar til at kundenes prosjekter holder fremdriftsplanen. Våre kunder skal oppnå produktivitet, spare tid og bli mer effektive. Vi sørger for god logistikk, og bidrar til økt sikkerhet og eco-effektivisering på prosjekter. Våre kjerneverdier er å være åpen, progressiv og engasjert.

Med seksti års erfaring er hensikten å bygge videre på Ramirents sterke kultur, og vokse som en kunnskapsbedrift som bidrar til utvikling av utleiebransjen. Ramirent Norge er representert med 42 utleiesentere hvor dyktige medarbeidere hjelper deg med ditt behov. Hovedkontoret ligger på Hvam hvor vi også har et utleiesenter som dekker hele Romerike.

Ramirent

white-background-2 -300x300 - Ryds Bilglass

Vi er en ledende nordisk aktør på reparasjon og skifte av bilglass, og finnes på over 180 verksteder. Vi ordner all kontakt med forsikringsselskapet, du må bare bestille time..

Må frontruten skiftes, tilbyr vi fri lånebil eller elsykkel. I mange tilfeller må ikke ruten skiftes, men kan repareres istedenfor. Bra for lommeboken, miljøet og din tid.

Ryds Bilglass

SAXI_logo

Saxi Produkter AS er totaltilbyder av flyttbare veggløsninger for bruk i miljøer som skoler, barnehager, hoteller og andre lokaler som har behov for fleksibel løsninger. Saxis kunnskap er ikke bare basert på mange års erfaring innen mobil rominndeling. Vi bygger også våre løsninger på fakta. Alle Saxis produkter gjennomgår en kvalitetssikring som danner grunnlag for vår høye standard – kanskje til og med markedets høyeste. Når vi sier at produktet har en brannsikkerhet på EI30, så er det ikke en ca. angivelse, det er testet fakta. På samme måte som en angivelse av lydisolasjon på Rw59dB er laboratoriemålt og gis som en garanti på produktet.

Saxi produkter

mikla logos-44

Scaleit har vært leverandør til Norsk industri og næringsliv siden 1971. Som Norges eneste fullsortiments vektleverandør kan vi tilby komplette løsninger, og vi vil alltid kunne tilby den tekniske løsning hver enkelt kunde er best tjent med. Vi har alltid valgt å fokusere på at våre produkter skal ha høy kvalitet, lang levetid og derved god totaløkonomi for kunden. Derfor har vi alle typer kunder på vår referanseliste, fra den minste torghandler til de største konsern og entreprenører.

Scaleit

spenst-jessheim

Om Spenst Jessheim

Vi er et aktivt treningssenter med ansatte som stortrives i selskap med våre medlemmer!

Vi tilbyr en rekke forskjellige treningsaktiviteter. Her er det noe for enhver smak, alder og ambisjonsnivå!

Du er aldri for gammel eller i for dårlig form til å trene!

Et medlemsskap på et treningssenter kan bli din aller beste investering!

Gjerdrum Byggservice

Stanley Security på hvit bakgrunn

Selv om vi er en del av et internasjonalt konsern så handler det om å være god lokalt. Stanley Security Norge er din lokale leverandør av sikkerhetstjenester i hele Norge. Med 17 ulike sikkerhetsstasjoner rundt i Norge – fra Kristiansand til Kirkenes – har vi opprettholdt vår lokale tilstedeværelse og nære kundekontakt.

Stanley Security

mikla logos-49

Elektrobedrift som driver med alle typer elektriske installasjoner i hus, hjem og industri. Vi utfører oppgaver av alle størrelser

Strømmen El-installasjon

SØDERBERG med hvit bakgrunn

Som en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter, har vi som mål å forenkle forsikring for såvel bedrifter som privatpersoner. Våre oppdragsgivere er bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner.

Söderberg & Partners

TEAM-Mesterbakeren

Team Mesterbakeren skal være Norges beste skiskytterteam, satt sammen av løperne som puster Skiskytterforbundets elitelandslag i nakken.
Teamet skal rekruttere løpere til Skiskytterforbundets elitelag. Teamet er drevet som et «non profit» aksjeselskap gjennom Biathlonteam AS.
Teamet ble etablert i 2013, og er finansiert via gode sponsorer og egenandeler fra løperne.

Team mesterbakeren

Thon Kv logo cmyk 15x15 kopi

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen og har hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam

Thon Hotels

mikla logos-65

Leverandør av golfutstyr

Titleist

mikla logos-52

Star Alliance member Turkish Airlines is a 4-star airline with a fleet of 263 (passenger and cargo) aircraft flying to 259 destinations worldwide with 216 international and 43 domestic. One of the leading airlines of the world that flies to more countries than any other airline.

Turkish Airlines

topcups

Leverandør av plaketter, pokaler og medaljer

TOPCUPS

mikla logos-53

Ullensaker/Kisa – kommunens fotballstolthet spiller i OBOS-ligaen. Vi håper laget får en fantastisk sesong!

Ullensaker/Kisa Fotball Elite

mikla logos-54

Til ditt arrangement kan vi levere alt fra tak over hodet og gulv under beina, til bord stoler og dekketøy.

Utleietelt.no

mikla logos-55

Vanpee Norge AS har siden starten i 1996 tilbudt miljø- og energibesparende komponenter og lysstyringer. Fra 2009 kan vi også tilby skilt- og dekorbelysning. Vanpee har etablert seg som en naturlig samarbeidspartner for produsenter, grossister, elektroinstallatører og rådgivende ingeniører. Vanpee er en del av et stort internasjonalt konsern, og har søsterselskaper i mange europeiske land. Vanpee AS er et selskap i Lagercrantz Group AB, notert på NASDAQ OMX Stockholm siden 2001.

Vanpee Norge

mikla logos-56

Veflen Entreprenør AS er i dag et rent driftselskap og datterselskap til Otto Veflen Maskinentreprenør AS. Firmaet har i stor grad spesialisert seg på leveranser av kabelanlegg for Teleselskaper og Energiverk, Fjernvarmeanlegg, VA-anlegg samt andre samferdselstekniske anlegg i sterkt trafikkerte områder.

Veflen Entreprenør

mikla logos-57

Kreditt, faktura og inkassotjenester

Visma Collectors

mikla logos-59

Økonomiske Løsninger AS er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet av arbeidstilsynet. Alle renholdsbedrifter skal fra 01.12.12 være godkjent for å utføre renhold. Økonomiske Løsninger AS er ett av få renholdsfirmaer som kun driver renhold til borettslag. Vi besitter gode kunnskaper om hva slags tjenester våre oppdragsgivere har behov for, da vi har kartlagt markedet for de tjenester borettslagene etterspør. Kvalitet, punktlighet, renhet, besparelser, fornøyde beboere og ikke minst personlig kontakt med borettslagetFirmaet har eksistert i 15 år.

Økonomiske Løsninger